Vem är det här?

Hej hej!!

För någon månad sen så gjorde jag ett inlägg som hette "Vem är det här" där jag berättade 10 saker om mig och idag så tänkte jag att jag skulle göra ett till, för att det förra blev väldigt uppskattat. Om ni vill läsa det förra så kana ni klicka här. Till skillnad från förra gången så tänkte jag inte skriva lika mycket om varje ska utan lit kortare och mer som en lista. Såå nu kör vi!

----------------------------------------------------------------

- Jag älskar min vetekudde, jag använder den när jag har ont någonstans, när jag fryser eller när det är kallt fast jag inte fryser. Det är typ sm min bästa vän! *haha*

- Jag lägger ner sjukt mycket tid på skolan, det är typ överdrivet. Jag går i skolan 8 timmar om dagen och sen när jag kommer hem så kan jag sitta i 4 timmar och plugga. Det blir 12 timmar! Hur sjukt är inte det?!

- Det BÄSTA som jag vet att kolla på på youtube är speedclean, organisering och renoverings videos. Det är skönt för hjärnan att se något kaos bli så fint och organiserat. Vad tycker ni om att kolla på?

- Jag har en konstig grej att jag tycker att vanliga dricksglas kan lukta fisk, *haha*. Eller kanske inte fisk fisk men konstigt så att jag tänker att fik luktar så. Då måste jag diska om glaset och sen kan jag drick ur det.

- Jag gillar INTE sushi, inte lax och inte ens avokado. Eller det kan ske inte är så konstigt med tanke på att jag inte gillar fisk eller avokado, men ändå så trodde jag att jag skulle gilla avokado sushi. Hur dum får man vara.


- När jag sitter och pluggar så brukar jag sätta igång en video från youtube men regn och vatten droppar. Det gör så att jag kan fokusera 100 gånger bättre än om det är helt tyst, jag har till och med en favorit video med regn ljud *haha* men så är det.

- Jag är en periodare när det gäller ALLT, alltså ALLT. Ibland så älskar jag att träna sen så tycker jag inte alls om att träna, ibland så har jag massa idéer och gör massa blogginlägg sen så har jag inga idéer och skriver inga inlägg. Oftast så är perioderna när jag är taggad längre än när jag inte alls är taggad.

- Jag har alltid, så länge jag kan minas sovit med gossedjur och jag gör det fortfarande. Jag vet inte varför men det känns typ skönt och jag kan ju inte bara lägga ner dom i en låda, HALLÅ!

- Som ni kanske har förstått så tycker jag inte om fisk eller andra saker från vatten heller för den delen. Jag vet egentligen inte varför men det har bara blivit så.

- Förut så lyssnade jag alltid på musik musik musik men nu så lyssnar jag typ aldrig på musik, utan jag lyssnar alltid på PODD! Som några av er kanske vet så lyssnar jag på Alice och Biancas podd men det som jag tycker mest om att lyssna på är mordpoddar. Det är sååå sjukt spännande och intressant!

----------------------------------------------------------------

Hoppas att ni tyckte det var intressant att få veta lite mer om mig och skriv gärna i kommentarerna om ni kan känna igen er i något. Sen så kanske det inte blev så kort som jag hade tänkt men så kan det vara!

HEJDÅ! ha det så bra!<33

@erikssonsimone

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Så kul att läsa lite om dig! 😃nouw.com/amandalarssons
simoneeriksson
simoneeriksson,
Tack! Ha en bra dag!<3nouw.com/simoneeriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229