Vem är det här?

Hej Hej Hej!!

Är jag personlig här? Jag vet faktiskt inte, i vilket fall som helst så vil jag bli ännu mera personlig. Så jag hade tänkt att avslöja mig *haha* eller nej rättare sagt berätta 10 saker som ni förmodligen inte vet om mig. Men som ni kommer veta efter det här inlägget, wow vad kul gumman! Jag kommer också att döpa dom här inläggen till "Vem är det här?" för att det kommer handla om vem jag är och sen så hette mitt allra första inlägg här på bloggen det. Och i det inlägget berättade jag också saker om mig. Nu kör vi bara!

-Jag är introvert, alltså jag blir trött och tappar energi när jag är med folk. Jag trivs skit skit bra i mitt eget sällskap och om jag kan välja så väljer jag bort av att träffa andra människor, jag har svårt och gillar inte att prata med folk som jag inge säger. Men jag försöker att ”träna bort” det genom att träffa fol och sätta mig själv i sånna situationer.

-Jag tänker väldigt ofta på miljön, man tror kanske inte det om mig men det är faktisk något som jag gör minst en gång om dagen. Jag tänker mer än vad som jag faktiskt gör, asså försöker att tänka till när jag gör saker men jag kan bli såå sjukt mycket bättre på det.

-Jag är rädd för typ alla djur som finns, jä*la tönt *haha*. Jag är liksom rädd för katter, hundar, kaniner o.s.v. eller asså kanske inte rädd men jag har respekt för djur om man kan säga så. Katter kan jag klappa och så men inte bär upp, men hundar ä jag bara rädd för allmänt *haha*.

-Jag kan verkligen inte kolla på serier, mitt liv stannar helt upp då. Om jag börjar kolla på en serie när alla avsnitt är ute så kan jag inte göra något annat än att kolla på serien. Det går inte att fokusera på något annat förens jag har kollat klart på hela serien. Men om avsnitten kommer ut allt efter som så stannar mitt liv också upp, för att då kollar jag på deras Instagram, intervjuer och allt sånt.

-Jag har ALDRIG flyttat. Jag har liksom aldrig en bytt rum, jag tycker att det är skit tråkigt för att jag gillar förändringar. Det närmaste flytta jag har kommit är att vi har gjort om i mitt rum, tapetserat och så. Och möblerat om, men det finns inte så många olika sätt att möblera om på för att mitt rum är så litet. Innan vi gjorde om så satt garderoberna fast i väggen så då fanns det verkligen ingen möjlighet att möblera om. Nog om det, jag har inte flytta helt enkelt.

-Jag är blyg. Det har jag alltid varit och jag tror att det kan bero på att jag är introvert. Men nu på senare tid, 1-2 år, så har jag "tränat" bort det eller det börjar försvinna och jag är inte lika blyg längre. För att jag har hamnat i situationer där jag t.ex. måste prata med den där personen eller att jag måste göra det, nu känner jag mig bekvämare i obekväma sammanhang. Jag har ingen aning om ni fattar vad jag menar.

-Jag är perfektionist när det handlar om saker som jag tycker är roligt eller intresserad av. Om det är något som jag inte vill göra så gör jag det lite halvdant och inte så noga, men om det är något kul och som jag vill göra så måste det vara perfekt. Sen så kan det vara små vardagssaker som typ att stolen inte står i mitten av skrivbordet, att prydnadskuddarna inte ligger symmetriskt på sägen, en tavla står lite snett, att saker inte står i storleksordning, bänkarna i skoan står snett. Det och mycket mera. Jag kan inte heller fokusera om det inte är perfekt och städat runt omkring mig heller.

-

-Jag älskar att resa! det är verkligen något av det bästa jag vet, men bara om jag får veta det i tid. Jag är nämligen ett litet kontrollfreak också *haha*. Iallafall det är inte bara att komma till en ny plats som jag gillar utan att packa. Det är så kul, att få organisera sin packning. Att lägga kläderna i olika organiseringspåsar, packa necessär, planera outfits. Åååå asså ni hör ju! Hur nice och kul??

-Jag har gått i samma klass sen jag började skolan. Vi har aldrig blandat klasser, jag har inte heller bytt skola. Det har altid varit samma grupp människor och nya som börjar i våran klass, men ni fattar. Det har lett till att jag känner mig väldigt trygg och sen när man ska börja gymnasiet så kommer det bli sjukt konstigt att gå med andra personer än vad jag gjort dom senaste 9 åren. Trotts det så är jag väldigt taggad på att börja gymnasiet och få en "ny start".

-Jag har haft en blogg innan den här...omg den var såå jäkla dålig. Det var helt sjukt. Jag startade bloggen 25 maj 2015 när jag var 9 kanske och la upp mitt sista inlägg 9 oktober 2017. Jag hade ändå ganska "många" läsare fast inläggen var dåliga, men jag har fler som läser nu. Då, förut så hade jag min blogg på blogg.se men jag tycker att nouw är sååå mycket bättre och lättare. Helt enkelt så har jag haft en blogg i typ 2 år innan den här men den är lösenordsskyddad så det är bara jag som kan gå in och läsa den.

WOW! Det här var alltså 10 saker som ni förmodligen inte visste om mig. Inlägget blev mycket längre än vad jag trodde, om något stämmer in på er så kan ni jättegärna skriva det i kommentarerna. För det är skitkul att läsa.

Hejdå till alla som tagit sig tid till att läsa!<33

Gillar

Kommentarer

emeliekumlin
emeliekumlin,
Härligt inlägg!! Kramisnouw.com/emeliekumlin
simoneeriksson
simoneeriksson,
Tack, finaste du!<3nouw.com/simoneeriksson
noraandd
noraandd,
Så kul att få läsa lite mer om dig!!<33nouw.com/noraandd
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229