vecka 45⚡️mål [produktvitet & bli klar]

Nu är det dags för en ny vecka med ny mål!!! Om ni vill veta hur förra veckans mål gick så kan ni trycka här och här om ni vill veta vad mina mål är för november 😊.

Målen för den här veckan handlar mycket om produktivitet och att få saker klart:

Mitt första mål är att uppdatera bloggen oftare den här veckan för att förra veckan så uppdaterade jag minst en gång om dagen och det var jättekul. Det kändes nästan som en "kick" och jag blev mera produktiv när jag hade lagt upp ett inlägg för då var jag igång och då fortsatte jag att göra massa andra saker. Jag vet inte varför det blev så men det kände bra helt enkelt. Men det ska vara ett ordentlig inlägg och jag ska inte bara slänga ut ett halvdant inlägg. Mål 1: Uppdatera bloggen minst 5 gånger under veckan:)

--------------------------------------------------------------------------------------

Andra målet är att jag ska bli "klar" med min to do list. Jag har alltid en to do list för dagen men om jag inte blir klar med något så hamnar det på nästa dags to do list och mitt mål är att när den här veckan är slut så ska jag vara klar med min do do list. Den fylls ju på hela tiden men jag vill inte ha kvar något från den här veckan till nästa vecka. Varför är för att känslan att vara klar är så skönt och att bli produktiv, och att faktiskt göra sakerna fast det inte är jättekul. Mål 2: Göra klart min to do list!

Det här är mina mål för den här veckan, har ni några mål? Nu ska jag plugga lite och sen så bär det av mot skolan, det är ju första skoldagen efter höst lovet så jag önskar alla som går i skolan lycka till! :)

Simone <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229