//VECKA 20//

HEJSAN!

Det är redan vecka 20 och om några veckor så är det redan sommarlov! Det har verkligen gått så fort, vilket är såå skönt. Som vanligt så kommer mina planer för veckan, men idag så tänkte jag göra på ett lite annat sätt än vanligt.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

//MÅNDAG//

Som vanligt så är det skola hela långa dagen, sen på kvällen så är det träning vilket är SUPER KUL! Men innan träningen så måste jag som vanligt plugga lite och om jag hinner så ska jag även skriva ett blogg inlägg.

//TISDAG//

STUDIEDAG! Hur skönt!? Jag och några kompisar ska åka iväg till Prison Island på studiedagen. Vi ska även ta lite bilder till Instagram, man får ju passa på när man inte bara är hemma. Vid 16 så är det konfirmation igen eftersom vi snart ska konfirmeras.

//ONSDAG//

Då är det dags för skola igen, whoo kul...Nej men det är faktiskt inte så tråkigt som man kan tro. Träning som varje onsdag och sen får jag väll se vad jag hittar på.

//TORSDAG//

Förutom att gå i skolan och träna på kvällen så är det en väldigt ohändelserik dag. Jag planerar på att hinna ta lite bilder och svara på kommentarer m.m.

//FREDAG//

Då är det dags för genrep i kyrkan inför konfirmationen. Sen så ska jag hänga med kompisar och njuta av att det är helt och ledigt. Så himla skönt med helg! Sen så ska jag ta och redigera bilderna som vi tog.

//LÖRDAG//

Förutom att jag ska plugga så har jag inget annat planerat, men det är ju skönt med en "ledig" dag också!

//SÖNDAG//

På söndag så är det dags för match igen och det är faktiskt dags för KONFIRMATION alltså jag ska konfirmeras! Hur kul?! Som vanligt så ska jag också fylla i min kalender och planera för veckan som kommer.

Simone <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229