våga börja följa dina drömmar

Våga pröva, våga chansa, våga börja, våga försöka igen, våga följa dina drömmar!

Veckans citat handlar om att våga, att våga göra det du drömt om och att våga prova. Det är viktigt att komma ihåg att man måste börja någon stans och att saker kommer ta tid om man vill nå sinna drömmar. Kom ihåg att våga chansa, våga försöka och våga prova igen, man lär sig av sina misstag och man måste försöka och chansa för att kunna nå dit man vill!

Om man försöker och misslyckas så måste man våga prova igen och igen om man verkligen vill nå till sina drömmar och mål. Man måste chansa, ibland blir det bra och ibland inte, men för att veta det så måste man våga chansa och ta risken för att lyckas nå sina drömmar.

För mig var det en chansning att starta upp bloggen ingen och det har varit något av det bästa som jag kunde ha gjort. Det fick jag för att jag vågade chansa, vågade försöka igen och jag vågade börja. Jag vågade börja en resa mot en av mina drömmar och jag skulle inte vara påväg om jag inte vågade pröva, igen! Det kommer ta sin tid att nå dit jag vill men jag är redo för att våga prova och våga följa min dröm. Jag är så otroligt glad över att jag faktiskt vågade börja när jag faktiskt gjorde det. Imorgon så kommer du ångra dig om du inte började följa din dröm idag.

Är du redo att börja din resa mot dina drömmar? våga försöka om och om igen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229