Sträckt lår & fotboll

Hej Hej!<33

Igår så var jag och tränade för andra gången med ett helt nytt lag, eller jag har mött det laget och har lite koll så helt nytt var det inte. Men jag kanske ska börja spela där, jag har inte bestämt mig än om vilket jag lag vill börja spela i. Nu fattar ni säker noll, men fotbollslaget som jag spelade i förut la ner och nu måste jag hitta en ny klubb att spela i.

Det var iallafall jätteroligt, men jag tror att jag sträckte låret ellr nått och nu gör det fortfarande ont när jag går. Jag som hade tänkt att jag skulle träna på söndag. Jag får väll se hur det känns då.

Snart ska jag gå och titta på killarnas träning i gympahallen, för att titta om jag kanske KANSKE ska träna där ibland. Och man vet ju inte om man ser en snygg kille för den delen heller *haha*. Förmodligen inte här där jag bor.

Skämt och sido, jag skulle behöva lite tips på vad jag kan göra för slags inlägg och vad ni vill läsa om. Jag har ingen aning om vad det här var för inlägg men det här är en väldigt stor sak i mitt liv just nu och då delade jag med mig, eftersom min blogg handlar om mig och mitt liv.

Hejdå och ha det bra!<33

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Aj, stäckt lår låter inte kul! 😟nouw.com/amandalarssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229