Sthlm & SHOWCAST!!!!

Hej!!

Min helg asså! Min helg har varit helt hur roligt och bra som helst. Jag och två av mina vänner åkte upp till Stocholm och har varit där hela helgen! Vi åkte tåg till Stockholm på lördag morgon när vi kom fram så drog vi direkt till hotellet och lämnade väskorna. Sen så gick vi lite på stan och väntade på att vi skulle få checka in.

Vi tog bland annat tunnelbanan till Gamla stan och gick där å turistade oss *haha*. Efter att vi hade gått i Gamla stan en stund så gick vi in i lite klädbutiker och shoppade lite saker. Jag köpte bland annat en fiskehatt och ett par solglasögon.

Efter ett tag på stan så gick vi tillbaka till hotellet och checkade in. När vi väl hade fått våra rum så vilade vi och gjorde oss i ordning, för att sen gå och käka.

Vi åt på Phil´s Burger som var SUPERGOTT! Efter att vi hade käkat och var riktigt mätta så var det dags att ta sig mot Globen och Alice & Biancas SHOWCAST!!!

Vi tog tunnelbanan mot Globen och vi kom dit jättelångtid innan det skulle börja. Så vi bestämde oss för att gå och kolla i lite butiker medans vi väntade. Men som tur var så hade de insläpp ganska så tidigt så vi bestämde oss för att gå in.

Vi fick vänta ett tag till det skulle börja. Sen så var det dags och OJOJ! Det var såååå sjukt BRA, jag tyckte även att vi hade ganska så bra platser men asså ni som var där ni vet ju hur bra det var! Det hände saker hela tiden och det var olika artister som uppträdde, Alice och Bianca sjöng också!

Efter Showcasten (som var otrolig!) så tog vi tunnelbanan tillbaka till hotellet och då var iallafall jag såå trött så jag nästan somnande direkt.

Nästa dag!

Söndag, vi skulle åka hem mitt på dagen men innan så åt vi såklart frukost. Sen så checkade vi ut och drog till Åhléns för att köpa en morsdags present. Sen så tog vi tunnelbanan till T-centralen och tog tåget hem igen.

-------------------------------------------------------------

Det var min helg det! En riktigt jävla bra helg var det *haha*. Nu måste jag plugga till mitt förhoppningsvis sista prov i åttan och sen (om jag orkar) ska jag packa upp min väska.'

Ni får iallafall ha det sååå j*vla BRA! Hejdå!<33

Simone <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229