@sociala medier

Hej på er i höstvädret!🍁(passade en emoji ens där?) Iallafall. Jag tycker verkligen att det är superkul att det är några som följer mig och min blogg här på nouw, och jag hoppas kunna inspirera och dela med mig av viktiga saker som jag vet och brinner för till flera i framtiden. Men nu så tycker jag faktisk att det är dags att vi följer varandra på andra socialamedier också! hahaha. För att kunna få och ge inspiration till andra, för det är ju faktiskt viktigt att komma ihåg varför man ska följa personer och att deras inlägg ska påverka en själv positivt. Och inte bara följa för att det är någon som alla andra följer!

För att veta om det är en person som påverkar en positivt så kan man fundera över om personens inlägg tillger något och vad? Vilken känsla/känslor man får av inläggen? Är dom positiva?

Men som jag sa så tycker jag att det är dags att VI följer VARANDRA! Jag har lite olika socialmedier som ni gärna får kika in på och följa om ni vill, så kanske jag också hittar något nytt och spännande att följa.

instagram @erikssonsimone -//- pintrest @erikssonsimone -//-  vcso @simoneeriksson

Själv så är jag väldigt mycket på Pinterest när jag vill få inspiration eller ibland så kan jag faktiskt också vara inne på Vsco för att få lite inspiration. Sen har vi Instagram som jag inte använder för att just kanske få inspiration utan mer för att jag följer människor som får mig att "må bra" eller som ger tips eller som bara verkar härliga.

Simone <3

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Så himla sant och bra inlägg! Inspirera varandra är guuuld! Ska direkt kika in på din Instagram!! 😃idanilssonphoto.se
simoneeriksson
simoneeriksson,
Tack så mycket! KRAM<3nouw.com/simoneeriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229