Skolan, lugg & sträckta låret

HEJSAN!<33

Som ni kanske märkt så har jag inte laddat upp något inlägg på hela veckan och det är ju som vanligt på grund av skolan. Blev ni ens förvånade? Jag tror inte det *haha*. Eftersom jag har varit borta så tänkte jag uppdatera er om vad som har hänt och vad jag har gjort den här veckan.

Jag kan ju börja med att i Måndags så klippte jag (JAG HELT SJÄV) lugg. Sån här lugg som man har på sidan , wow va bra förklaring men ni ser ju på bilderna. Jag brukar kalla det för "tik tok lugg" och jag blev faktiskt ganska så nöjd för att jag hade ingen aning om hur jag skulle se ut i det och inte heller någon aning om hur jag skulle klippa det. Så här blev det iallafall :)

Sen i onsdags så satt jag hela eftermiddagen och pluggade och gjorde klar så mycket som möjligt, och och och jag fixade min kalender på datorn och la in kom-ihåg-lappar på datorn så nu har jag kolla på allt som jag ska göra. Det är så skönt och nu känns det som om att jag har full koll på allt. Hur skönt är inte det? Här kan n också får se hur jag menar eftersom jag förklarar som en kråka *haha*.

Sista grejen nu då! I torsdags tränade jag, för er som inte vet så sträckte jag låret och har inte tränat, och det gick jättebra. Det gjorde inte ont eller nått till vi skulle kö en skott övning (fotboll) och då gör man ju en speciell rörelse med benet för att få kraft till skottet och då tror jag att jag sträckte låret igen. Kul. Eller jag vet inte om jag sträckte det eller om jag överansträngde sträckning som har varit. Så nu gör det ont igen, inte lika on men det gör ont så kommer jag behöva vila låret igen.

Om ni har något tips på vad man kan göra åt ett sträckt lår så skriv SKRIV! Nu ska jag plugga klar och sen blir det TACOS!<33 Men nu har ni fått en liten uppdate på mitt fantastiskt roliga liv.

Hejdå och ha det BRA så ses vi!<33

Simone <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229