RESULTATET AV VECKANSMÅL

Hej! i det påbörjade vinterlandet:))❄️

Vecka 45 är slut och det är dag att kolla hur målen gick för mig den här veckan! Den här veckan har, som jag berättat, varit lite upp och ner för mig av olika anledningar, men nu så känner jag att jag är tillbaka på banan igen och redo för en ny vecka. Men först resultatet av min mål den här veckan:)) HÄR kan ni klicka om ni vill läsa mera om mina mål och varför, för den här veckan som varit.

Mål 1: Uppdatera bloggen minst 5 gånger under veckan😊 Var tvungen att kolla och jag har klarat det här målet, kul kul! Men jag tyckte faktiskt inte att det här var ett så bra mål som jag trodde. Jag berättade ju varför jag satte det här målet men istället för att bli mer produktiv och få "en kick" så kände jag mig stressad istället. För att jag kände att jag måste skriva ett inlägg istället för att det var något som jag ville.

Mål 2: Göra klart min to do list! Detta målet klarade jag också! eller nästan iallafall. Som jag skrev i inlägget så fylls ju listan på hela tiden men jag skulle ändå säga att jag gjorde klart hela listan fast jag hade några saker kvar, som dock inte behövdes göras den här veckan.

Den här veckan har jag lärt mig att allting inte behöver planeras och bestämmas för att det ska kännas och bli bättre. Vissa saker ska göras när det känns bra medans andra saker måste göras när dom måste! Men nu säger vi hejdå till den här veckan och gör oss redo för att ta tag i en helt ny fräsch vecka, haha:)) Hejdå och ha det BRA!<33

Simone <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229