Releaseparty & körkort

Hej hej hej!<33

Det känns som om att jag alltid är sjuk, eller iallafall förkyld eller har ont i halsen. Så nu är jag förkyld och har ont i halsen igen. Kul. Det värsta är ju att jag inte kan träna nu när jag börjat i ett nytt lag och sen så måste jag gå på toa och snyta mig hela tiden i skolan.

----------------------------------------------------------------------

Egentligen så skulle det här inlägget komma upp igår men det blev inte så. Igår (Onsdags) så hade vi releaseparty för våran tidning vi skrivit på engelska. VI fikade och fick läsa tidningen, det var kul med en annan slags lektion än att bara skriva. Något mindre kul var att efter så hade vi prov...Det är aldrig kul med prov. Asså nej. Det ser fint och trevligt ut men vi är liksom i ett klassrum *haha*.

Efter skolan så åkte jag och mamma in till stan för att uträtta några ärenden och köpa lite saker. Först så åkte vi till trafikskolan och skulle fixa körlektion till mig och min syster (moppe för mig och bil till min syster då). När vi hade fixat klart det så åkte vi och köpte lite dekoration till mitt "party", eller vad man ska kalla det. Taco grejer, strumpbyxor och vi fixade sulor till mig för att det behövde jag verkligen. Jag har dock inte börjat använda dom än men jag tror att dom är bra.

När jag kom hem så var det egentligen meningen att jag skulle skriva det här inlägget och sen lägga upp det men vi kom hem så sent och jag var helt slut. Så jag sket in det och sov istället för att orka med morgondagen.

Dagen efter så gick jag inskolan som vanligt och sen när jag slutade så skjutsa min moster mig in till stan och trafikskolan. För att jag skulle köra på bana med moped och det gick faktiskt ganska så bra. Vi var 4 stycken som skulle köra på bana och jag "kände" faktiskt alla som skulle köra. Vilket var kul.

Efter jag hade kört så hämtade mamma mig och vi åkte till min träning, men jag tränade inte eftersom jag är förkyld. Vi skulle dit för att säga att jag kommer att börja spela med dom som är jätteroligt! Vi var kvar där i 40 minuter någonting för att dom skulle dela ut matchställ och vi skulle prova och allt sånt. Det är verkligen jätteroligt att jag ska börja spela där!

På vägen hem så åkte jag och mamma förbi min moster för att hämta min väska som jag lämnade till henne innan jag skulle köra. Sen drog vi hem och här är jag nu, sitter i min säng käkar godis och ska snart kolla på Wahlgrens Värld.

----------------------------------------------------------------------

Ni får ha det bra så ses vi! HEJDÅÅÅ!<33

Simone <3

Gillar

Kommentarer

MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap
Kul med releaseparty 😃maddisenj.se
amandalarssons
amandalarssons,
Åh så roligt med releaseparty 😃nouw.com/amandalarssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229