Redigera bilder like a pro ;)

Hej alla där ute i världen! *haha*

Jag tyckte det var lite kul, ni ba nej gumman NEJ det var inte kul. Nu ska jag försöka att inte skriva en massa annan skit än vad det egentligen ska handla kom, som jag brukar vara bra på *haha*. Jag tänkte iallafall visa eller bäretta hur jag redigerar mina bilder, för att jag tycker att det är skit kul att se andra visa hur dom gör och jag får massa inspiration. Jag tänkte att ni kanske vill veta, om ni inte vill får ni veta det iallafall, vad jag använder för appar, filter, effekter och allt sånt kul.

Jag använder två olika appar, den första är VSCO och sen PicsArt. Fröst så använder jag VSCO till filter, ljus, kontrast och sånt sen så använder jag PicsArt till effekter och speciella filter. Innan ni fortsätter läsa måste jag först få varna er för att jag förklarar som en höna *haha*, inte höna med dåligt.

VSCO!

Jag väljer en bild sen så använder jag filtret som heter A4/Analog, jag drar upp filtret till ungefär 5,6. Sen så brukar jag gå in på "Exponering" och sänka ljusstyrkan lite och öka kontrasten på "Contrast". Ibland om jag känner fört så brukar jag använda ett filter eller effekt eller vad man vill kalla det som heter "Grain", det gör bilden grynig. Jag drar upp den till det jag känner fört till bilden.

PicsArt!

Om jag vill göra bilden ännu coolare så går jag in på PicsArt. Först så tycker man på "Effects" och då kommer massa olika effecter poch filter upp, man måste betala men jag brukar bara screena. Snål jä*el *haha*. Jag använer "Glitch", "GRNG" och "VHS" som är liknande filter. Alla tre har så här färgstreck i bilden. Sen så brukar jag också kunna använda ett filter som heter "1996" som är ett filter som är svartvitt och ser lite gammalt ut. Jag känner hur mitt försök till förklaring inte var så bra.

RetroVHS!

Det är är väll inget filter men det är en slags kamera app som gör så att man kan få bilden att se gammal ut. Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva men jag tycker iallafall att den är bra *haha*.

Jag hoppas att ni tyckte att det var kul eller intressant. Eller så kanske ni fick veta det ni ville veta.

Hejdå alla som tagit sin tid att läsa mitt lilla inlägg!<33

@erikssonsimone

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229