Pimpling...??

Hejsan svejsan!

Idag så har vi haft aktivitetsdag i skolan, skitkul *hehe*. Av någon anledning så valde jag och mina kompisar pimpling, ja PIMPLING. Hur tänkte vi där? å andra sidan så var dom andra alternativen inte heller så bra. Det som var bra med att välja pimpling var att dagen var kort, typ 4 timmar. Men vi utnyttjade tiden till att ta lite vintriga och härliga bilder under tiden dom andra pimplade.

Vi gick iallafall ut på isen och hela vägen till en liten ö. Vi byggde ett litet fort och ett bord, vi hade jätteroligt när vi begravde varandra och när vi kastade snöbollar. Vi pimplade inte men vi gjorde andra roliga saker istället.

Jag skulle inte heller säga att jag var så delaktig i själva aktiviteten utan jag tillbringade mest tid på en ö och på ett sittunderlag. Det var faktiskt inte bara för att jag inte ville pimpla utan det fanns inte tillräckligt många pimpelspön så man fick dela. Sen kanske inte det var största anledningen heller *haha*. Det var ju iallafall trevligt att vara ute en hel dag. Och bilderna blev ju ganska så bra också.

Nu så är en kompis här och vi ska plugga, sen är det dags för konfirmation. Efter det så ska jag redigera en film som vi gör i skolan och fixa med lite bilder till min FANTASTISKA blogg *haha*. Sen plugga. Vilken överraskning! *haha*. Det känns som om att jag alltid skriver att jag ska plugga, kanske för att det är allt jag gör.

Ni får iallafall ha det helt fantastiskt<33 Hejdååå!

Simone <3

Gillar

Kommentarer

FeliciaAulen
FeliciaAulen,
Haha, fan vad trist att sitta på ett underlag och se på. Pimpling är ju inte något man gör varje dag precis!nouw.com/feliciaaulen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229