Nyår, dagen efter & en liten förändring

Hej!! första inlägger för i år!

Nu är det 2019, wow! Och som en liten förändring här på bloggen, nu när det är det är ett nytt år, är att jag har ändrat rubrikstilen och lite andra små saker. Iallafall min nyårsafton var jätterolig, först så kom min moster och åt mat vid 18 typ. Sen så skjutsa min mamma min syster in till stan och jag följde såklart med. Sen när vi kom hem så kom min kompis Alice hit och vi umgicks och så, vid 22 typ så kom hennes mamma och pappa. Vid 23:58 så sprang jag och Alice ut, 00:00 så PANG! Då invigde vi året med att kolla på fyrverkerier och skåla med varandra.

Egentligen så tycker jag fyrverkerier är onödigt med tanke på att djur blir rädda och skräpet efter dom. MEN det ser ju faktiskt ganska så jä*la coolt ut! *haha* Alice var kvar till typ 03:00 och sen gick hon hem då gick jag och sov direkt.

1 januari, så har vi som tradition, eller mamma säger att det är en tradition men det kanske har hänt 6 gånger när jag levt, är att åk skridskor! Wow, jag är inte ett så stort fän av att åka skridskor men vi (mamma) hade bestämt med våran kusin och hans familj att vi skulle åka skridskor. Men jag (och min syster) följde med och kollade och så när dom andra åkte.

Det var iallafall jätteroligt att kolla när dom andra åkte skridskor, dom var skit duktiga asså jag kan knapt stå på ett par skrid skor längre. Efter 2 timmar så åkte vi hem och mina tår hade tappat känseln för att det var sååå kalt.

Hejdå och god fortsättning! säger man en så *haha* det lät bra iallafall.

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Så roligt med en liten förändring! nouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229