November, det är dags för NYA MÅL!

Ojojoj! Det är redan november, tiden har gått så fort. Det känns som om vi precis har börjat skolan igen efter sommarlovet men nu är det snart jullov! Helt sjukt att jag snart bara har EN termin kvar i grundskolan, jag vet inte riktigt om jag är redo för att lämna skolan samtidigt som jag bara vill börja gymnasiet nu nu nu!

En ny månad är som en ny start och det betyder att det finns nya möjligheter. Jag brukar ha ett (eller flera) mål och något som driver mig framåt, som i oktober så var det höstlovet som blev min drivkraft att kämpa vidare fast skolan inte alltid är så rolig. Den här månaden så har jag lite olika mål och drivkrafter som jag tänkte dela med mig av, så jag hoppas att ni vill följa med mig, mina mål och min utveckling den här månaden:)

Drivkraft

Den här månaden så har jag två saker som jag er framemot. Den första är den 12 november, för då är det bara en månad kvar tills något jätteroligt kommer hända så det är jag jättetaggad på. Och det sista är att efter november månad så är det DECEMBER! Helt sjukt att det snart är december och julen börjar rulla in.

---------------------------------------------------------------------------

Mål:

Den här månaden så hade jag tänkt att ett av mina mål ska ha med skolan att göra och det är att jag ska försöka bli klar med alla läxor dagen jag får läxan eller dagen efter. Anledningen till det är att jag inte vill ha 100 olika läxor som jag måste göra samtidigt, utan jag vill beta av dom så fort som möjligt för att ha så lite som möjligt sen. Mål 1: Göra klar läxorna samma dag som jag får dom!

Mitt andra mål är att jag ska vara med på alla träningar under hela månaden, det ser inte ut att vara så många i veckan men jag vill ändå vara med på alla. Eftersom det är försäsongsträning och vi har haft ett ganska långt uppehåll så är det skönt att försöka få in träningen som en rutin redan nu innan vi börjar med flera gånger i veckan. . Mål 2: Vara med på alla träningar under november!

Mitt tredje och sista mål för månaden är att jag ska vara positiv och försöka se det bra i nya utmaningar, saker eller uppgifter, som kanske inte alltid är det roligaste. För att det tar mer energi att att vara negativ och klaga än att faktiskt försöka se det bra i det och bara göra det, och man vet faktiskt inte förens man har gett det en chans med rätt inställning också. Mål 3: Vara positiv och öppen för nya utmaningar och uppgifter!

Simone <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229