NATURLIGA LOCKAR

(Tog bilderna innan jag klippte håret, okok)

Hejsan!<3

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av hur jag lockar mitt hår ”naturligt” och mycket snabbare. För att ibland till skolan så vill iallafall jag ha lockat hår och man har ju inte hur mycket tid som helst på morgonen, men då är det här sättet super bra och jag tycker att lockarna inte blir för mycket heller.
Jag vet att bilderna till dom senaste inläggen har jag tagit på samma ställe vid smin spegel, så jag ber om ursäkt för det...men jag tycker att bilderna blir så fina där😊 *haha*.

Först så sprayar jag ALLTID i värmeskygg, som är super viktigt. Sen så delar jag upphåret i två delar (höger och vänster) och sätter upp det två tofsar bakom öronen, så att dom ”står ut” mer än att dom häger ner om ni fattar vad jag menar *haha*.

Jag borstar igenom håret, sen så tar jag en locktång som är ca 3cm bred och lockar ganska små slingor av hår i taget. När jag har lockat klart båda sidorna så tar jag ut toffsarna och sprayar håret med hårspray och sen separerar jag lockarna. Jag brukar även ta saltvattenspray i håret för att få en lite naturligare look.

Det sår hur mycket snabbare som hälsa om man sätter upp håret i två toffsar och resultaten blir sååå bra också, som ni ser så valde jag att sätta upp håret i en Madickentoffs (är det bara min familj som säger så??) Har ni testat eller brukar ni göra så?

Ha en fortsatt bra dag! Massa kramar<33


Simone <3

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
otroligt fint!nouw.com/lindalinnros
simoneeriksson
simoneeriksson,
escali
escali,
Så fint! nouw.com/escali
simoneeriksson
simoneeriksson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229