Mys fika i dimman

Hej Hej!🍁🍂 Jag kom precis hem frĂ„n Arboga dĂ€r jag min mamma, syster och moster varit nu pĂ„ eftermiddagen. Vi gick lite pĂ„ stan och sen sĂ„ fikade vi pĂ„ TvĂ„ skator, som var super super GOTT! SĂ„klart ville mamma passa pĂ„ att gĂ„ in pĂ„ Dollar Store nĂ€r vi var i Arboga och det gjorde vi sĂ„klart ocksĂ„. Jag köpte faktiskt ingenting förutom ett torrschampo sĂ„ jag har ett nytt för den jag har nu börjar ta slut.

Min outfit som jag hade pÄ mig:) en vÀldigt enkel och vardaglig outfit, men jag hade Àven en svart kappa, vita sneakers och en grÄ mössa eftersom det börjar bli kallare ute. Jag mÄste bara sÀga att jag tycker tjocktröjan Àr sÄÄ cool med trycket pÄ ryggen!

TITTA hur gott ser det inte ut?? Det var en kladdkaka med kola och jordnötter, den var verkligen skit god. NÀr vi var pÄ stan sÄ ville mamma och moster gÄ in i typ alla inredningsbutiker som fanns, sÄ det var de vi gjorde pÄ stan och sen sÄ Äkte vi som sagt till Dollar Store efter.

Nu sÄ ska vi snart Äka hem till moster och Àta middag, kommer inte ihÄg vad det skulle bli men jag hoppas pÄ nÄgot gott iallafall!

Simone <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229