Moppekort & solen lyser äntligen!

Hej hej hej!<33

Det händer inte så mycket spännande i mitt liv men när det väl händer något lite annorlunda så måste jag nästan ta tillfället och göra ett inlägg om det. Igår (Onsdag) så var det sååå härligt väder, alltså helt sjukt. Solen lyste och det var varmt.

-------------------------------------------------------------------------------

Jag började dagen med att gå upp vid 8, ja 8 fast det är sportlov. Sen så skjutsa mamma mig till stan, eller hon skulle till frisören så jag hängde med in till stan. Medan hon fick sitt hår fixat så passade jag på att plugga och göra 2 pärmar till mitt moppekort på trafikskolan.

Runt halv 12 så gick jag till frisören och satt där och väntade på att mamma skulle bli klar. Under tiden jag väntade så läste jag lite i AM-boken och redigerade lite bilder. När vi ändå var i stan så uträttade vi några ärenden, eller vi gick till specsavers och mamma bokade tid för en synundersökning rättare sagt *haha*.

Sen åkte vi till ICA maxi för att handla lite mat och jag hittade ett par riktigt snygga solbrillor. Fattar ni jag köpte ett par solglasögon på ICA *haha*, men dom hade faktiskt leopard mönster på bågarna så jag var nästan tvungen. Dom var iallafall skit snygga och jag känner att ett par nya brills inte kan sitta fel när solen faktiskt skiner som den gör.

Senare vid halv 7 någon gång så åkte hela familjen in till stan för att äta lite mat. Vi år Thaibuffé men jag var ju så jä*la hungrig tydligen för jag glömde helt och hållet att ta några kort. Till efterrätt så å jag glass och 4 stycken lyckokakor, japp stycken *haha*.

-------------------------------------------------------------------------------

Det här var en an mina dagar, inte jättespännande men lite annat än vanligt iallafall. Glöm inte att följa mig på Instagram @erikssonsimone, annars så har jag inget mer att säga nu.

Hejdå och ha det braaaa!<33

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Åh så roligt med moppekort😍nouw.com/linndossing
simoneeriksson
simoneeriksson,
Ja verkligen!<33nouw.com/simoneeriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229