MITT NYA FAVORIT STÄLLE!

HEJSAN!

Jag har haft en super bra dag, hur har eran dag varit?😊

Men det här inlägget ska inte handla om det utan jag kommer att ägna hela det här inlägget till min spegel med lampor runt *haha*. När jag var på Ullared så köpte jag en ljusslinga med små sånna här bollar på och jag tänkte att jag skulle ha dom runt spegeln vid mitt skriv-/sminkbord. Jag ville ha en sån här ljusslinga och inte dom "vanliga" sminkbords lamporna för att det känns som om att det blir mysigare och inte lika hårt, om ni förstår.

Det blev verkligen sååå fint och det är så mysigt att ha den tänd när det blir mörkt ute, det blir såå mysigt i hela mitt rum😊.

Att gå upp på morgonen och tända lamporna för att sen sätta sig där och göra sig redo, det gör mig taggad på att gå upp ur sängen på morgonen. Lamporna ger inte det bästa ljuset när man tillexempel ska sminka sig men det ger en annan känsla än att bara tända en vanlig lampa.

Ni får vara beredda på att det kommer att koma upp en del bilder här ifrån. Det är verkligen mitt nya FAVORIT ställe att sitta på och jag sitter inte bara där när jag gör mig iordning utan typ hela tiden!

Blev det inte super mysigt och fint?? Har ni något liknande hemma?? Skulle vara spännande och höra.

Hejdåå och ha en fortsatt bra dag<33

Simone <3

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Gud så fint!!!nouw.com/linndossing
simoneeriksson
simoneeriksson,
Ja eller hur och det är verkligen super mysigt!nouw.com/simoneeriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229