Min helg i BILDER!

Min helg i bilder, varsågod! Ändå en ganska vanlig helg för en tonåring tror jag iallafall, haha:)

Jag började min lördag med att byta däck på lilla moppebilen, eller jag kollade mest på när de andra bytte däck åt mig eftersom jag inte riktigt vet hur man gör, haha. Men så så vet jag och jag måste bara säga att vinter däcken och fälgarna är 100 gånger snyggare än sommar fälgarna. Jag funderar på om jag ska lämna in dom så någon kan kränga om dom!

När vi hade bytt däcken så var det bara att svira om för jag mamma och min syster skulle tll Eskilstuna och shoppa. Vi åkte dit för att jag hade hittat ett par skit snygga skor som bara fanns där, men lite annan shopping blev det också såklart:))

Det blir bara mörkare och mörkare! fast det är lite mysigt ändå:) När vi kom hem så var jag helt slut så jag la mig i sägen direkt och käkade lite naturgodis, jag han typ kolla på en video och sen så somnade jag. Så det blev en ganska tidig kväll för mig men det var skönt att vara utvilad dagen efter.

Söndag och farsdag! Vi startade dagen på det kanske BÄSTA sättet med en stor och super god frukost:) min moster och hennes man kom hem till oss och vi åt frukost tillsammans. Det var super mysigt och gott, pannkakor, nutella, bröd, ALLT! :)

Efter frukosten så åkte jag och två av mina kompisar till Färna för att vi skulle stå och sälja hembakt på marknaden. Det var verkligen jättemysigt och roligt MEN det blev så jäkla kallt om tårna! Vi var där mellan ca 12.00 och 15.00, så det var mitt på dagen vilket var skönt eftersom det var varmast då.

När jag kom hem så var jag helt slut men vi hade en liten farsdags fika med kladdkaka och glass. MUMS! Sen så var jag så trött så jag gjorde mig redo för att sova riktigt tidigt faktiskt. Hur har eran helg varit?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229