MIN FREDAG I BILDER :)

Min fredag i bilder varsågod!

Jag brukar gå upp vid 06:15 typ och gjorde mig klar för att åka till skolan. Jag brukar även hinna göra något annat på morgonen också så idag så pluggade jag lite spanska på morgonen. Sen så åkte jag och em kompis till solan, kul;).

Jag passade ju såklart på att ta bilder på en toa som alltid haha. Här kan ni även se min outfit, tröjan är mammas gamla och byxorna är min syster gamla som jag klippte hål i.

På matten så fick vi en klubba, hur gulligt av våran mattelärare och skolmaten var toppen som vanligt såklart. Nej men fredagar är ändå en ganska kort dag för mig och grönskare kan man ju alltid äta (om det finns) så jag klarade mig ändå ganska bra tills jag kommer hem.

Hösten är så fruktansvärt fin! (ibland)

När jag kom hem så gjorde jag en pastasallad (som ni kan se så blev det väldigt stökigt när jag gjorde sallad) för att jag och några andra i nian skulle hålla i två discon för dom yngre elverna på skolan. Så man fick ta med sig mat och äta mellan discorna för att båda discona skulle hålla på hela kvällen.

Jag hade inte tid att ta så mycket bilder så det var massa saker att göra både innan, mellan och efter HELA TIDEN, haha. Men det var iallafall super kul och jag vet inte om det var adrenalin eller något annat men när vi skulle äta så var jag jättedarrig och typ skakig. Därför blev mina toalettbilder för kvällen väldigt skakiga.

Simone <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229