Mål & divkrafter för december

Hej och välkommen till ett nytt litet inlägg!

Ny månad = nya mål och så är det i december också, men den enda skillnaden är att jag inte kommer ha veckomål som jag brukar utan jag ska prova en månad utan. För att se om det känns bättre utan veckomål eller om jag kommer fortsätta med det! Som vanligt så kommer jag också dela med mig av min "drivkraft" (vet fortfarande inte vad jag ska kalla det) för den här månaden.

DRIVKRAFTER

Min första drivkraft kommer såklart att vara jullovet! Det är bara några veckor kvar av pluggande och sen är det jullov, jag kommer att använda jullovet som en drivkraft för att kämpa men pluggandet in i det sista. Min andra drivkraft kommer att vara julafton, jag ser verkligen fram emot julafton och få en hel dag att tillbringa med familjen:) Min tredje och sista drivkraft är att det efter december blir ett nytt år, det är helt sjukt! 2019 är snart slut och en ny start är snart här!

MÅL

PROVA NYA SAKER!

Mitt första mål för december är att jag ska prova nya saker och ta mig an nya utmaningar, en större sak och två lite mindre saker. Med större så menar jag med något som tar längre tid och som det krävs lite mer av mig för att utföra. Och med lite mindre så menar jag kanske någon ny app eller att jag lyssnar eller kollar på något nytt. Jag hade ett liknande veckomål för någon vecka sen och jag gillade verkligen det målet, så jag tänkta ha ett liknade som månadsmål.

VILA UT!

Jag har som mål att, efter skolan är slut, vila ut alltså bara släppa skolan helt ett tag. Jag vill bara känna att jag för en gångs skull kan lägga mer tid på annat och inte bara plugga för att hänga med i skolan, jag vill lägga mer tid på annat och det kommer jag verkligen kunna göra, hoppas jag, eftersom det är jullov.

DRICKA MER VATTEN!

Den här månaden så har jag ett mål om att jag ska dricka mera vatten. Jag brukar faktiskt drick bra med vatten, men nu på senaste så har jag blivit sämre på att dricka vatten, så den här månaden är mitt mål att jag ska dricka mer med vatten.

SKRIVA NER TANKAR & KÄNSLOR!

Jag vill börja skriva ner mina tankar, känslor eller bara idéer. Ibland så gör jag det men jag vill börja göra det mer regelbundet, jag tror att det är bra att man skriver av sig för att inte gå och bära på allt inom sig. Därför vill jag börja skriva ner min tankar, känslor och idéer så jag slipper gå och tänka på det så jag istället kan fokusera på annat, också!

//Simone :)

#månadensmål #målsättning

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229