KORT VECKA & LÅNG HELG

Hej alla!

Nu är den här veckan äntligen slut, eller skolan är slut för den här veckan. Det är såå skönt, fast att vi inte gör så mycket i skolan längre. Men att vara ledig är ju alltid skönt. Men bara för att jag inte behöver gå till skolan så betyder inte det att jag inte har skolarbete att göra. Jag måste bland annat göra en power point om tsunamis och skriva en slöjdredovisning.

Det är det sista som vi kommer göra in skolan hoppas jag och sen är det SOMMARLOV! Jag längtar såå jäkla mycket alltså. Att få vara ledig och kunna göra roliga saker istället för att behöva gå till skolan.

Idag så fick vi iallafall sluta tidigare för att våran slöjd blev inställt och vi flyttade fram matten. Det var verkligen så skönt att få sluta tidigare sista dagen på skolveckan.

Jag ock min syster åkte ner till Ica och köpte lite godis, sen så åkte vi och STRÖGA med DORIZ! *haha*. Jag tror att vi var borta i över en timme, men det känns så skönt att kunna göra sånna saker utan att behöva tänka på alla läxor. Jag tror inte att jag har visat Doriz för er så mycket, så skriv ifall ni vill ha ett inlägg om Doriz!

Nu ska jag snart ska och titta på en fotbollsmatch! Det var hur länge som helst sen som jag tittade eller spelade en match, det ska iallafall bli kul att titta på lite fotboll. Sen ska jag kanske hitta på något med en kompis.

Det blev iallafall en kort vecka och en lååång helg! Ni får ha det bra, hejdå!!<3

Simone <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229