Klimatsmart mode (hUr BrA?)

Hej allesammans!! Innan ni klickar er ut så vill jag säga att dom här tipsen är så fruktansvärt bra, inte bara för miljön utan man sparar pengar också. Kan det bli bättre? tror inte det. Med spara pengar så menar jag verkligen SPARA för att dom här tipsen kommer inte kosta någonting.

Just nu så är det ju modernt med kläder var moderna för fler fler år sen, modetrenderna har alltså kommit tillbaka från förr. (Jag vill även säga att jag också följer dessa trender slaviskt). Så nu till mitt ALLRA BÄSTA TIPS som är att låna kläder och nu tänker ni säker att jag är dum i huvet. Men fortsätt att läsa så ska jag förklara.

TIPS 1: Din mamma eller pappa har säkert kvar kläder som var moderna när dom var yngre. Så låna (eller ta om du får) några av deras gamla kläder för att mycket som är modernt idag var ju modernt då också. Det som är bäst med det här tipset är att ingen annan kommer att ha en likadant klädesplagg som dig eftersom det egentligen är gammalt. Gratis, klimatsmart och unik!

TIPS 2: Istället för att köpa en oversized t-shirt eller något annat plagg, så kan man antingen låna (eller ta, funkar också) en t-shirt från sin pappa eller kolla om sin mamma eller sitt syskon om man har det. Då behöver man inte köpa ett nytt plagg utan man kan låna som också ger dig mer variation på kläder som du kan ha på dig. Eftersom du inte behöver köpa något nytt så sparar du även pengar.

En liten sista sak är bara att (jag tycker och jag gör själv) köpa kläder i vanliga butiker eller på internet är okej, absolut. Men det som jag vill komma fram till och inspirera till är att instället för at köpa den där t-shirten eller den där tröja så kolla ifall någon i familjen har den tröjan eller liknande som man kan få ta. Låna funkar ju också, men som sagt jag själv köper fortfarande en del kläder i vanliga butiker men det här är bara som ett tips. För att spara pengar och hitta lite unika snygga plagg <3.

Simone <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229