Julmarknad & timmars flätande

Hej! Idag är det första advent, äntligen, och vi ska snart kolla på första avsnittet av julkalendern så himla mysigt! Men nu tänkte jag faktiskt kika i här med lite bilder som jag tog igår och jag ska även berätta lite om min gårdag:)

Dagen började med att farfar kom hem till oss och hälsade på, vid 11. Jag, pappa och farfar åkte in till stan där det var julmarknad som min syster och hennes uf-företag bland annat stod och sålde sina produkter, vi passade även på att köa en födelsedagspresent till mamma som snart fyller år.

Vi åkte direkt från julmarknaden till moster där min kusin, med familj var, och mamma som redan hade gått dit. Där så bjöds det på lunch och fika, mums! Vi passade även på att fira lite födelsedagar i efterskott och i förskott när vi ändå var samlade. Vi var kvar där ganska länge från klockan ett till fem men som tur är så är det inte så långt hem:)

När vi kom hem så började flätandet av mitt hår, japp min syster vill prova att göra massa småflätor i mitt hår så jag offrade mig haha nej. Vi han precis börja innan vi skulle till ica för att köpa lite saker till våran lyxiga middag med rester<3 Vi passade såklart på att ta moppebilen ner till ica, för att den inte ska dö av kylan så måste man köra en stund varje dag dock är det ganska så kallt men vad gör det haha. När vi kom hem så käkade vi lite och sen så fortsatte vi med flätorna.

Vi blev klara runt 11 -12 på kvällen där av så kom det inget inlägg igår för att jag och min syster flätade och snackade hela kvällen. Jag kände inte att jag ville stressa upp ett inlägg utan tänkte att en dag utan ett inlägg inte gör så mycket! Det var min dag som bara flög förbi, haha:)

ps: resultatet av flätorna får ni se imorgon!

//simone

#nouwinfluencer #minadagar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229