INTE SOM PLANERAT

Hej! Hej!

Hörni helgen blev inte som planerat...jag la ju upp att det skulle en rolig och speciell helg men det blev inte så, jag tänkte att jag skulle ta fina bilder men dom blev inte alls så bra som jag ville men det är iallafall bilder. Jag tänkte att jag skulle berätta om hur min helg blev till slut. Föresten statistiken, jag kollade precis och det blir bara fler och fler som läser för varje dag! Det är iallafall super kul att det går framåt😊, och tack så mycket till alla som läser, gillar och kommenterar❤jag uppskattar det super mycket.


LÖRDAG

Match, det var dags för match! yeeesss. Vi (familjen) gick upp tidigt för att åka till matchen som började kl 11:00 på morgonen, så ingen sov morgon blev det...haha. Det blev tyvärr en förlust😥, men vi spelad en super bra match iallafall. Efter matchen så skulle vi åka på crosscart i Strängnäs, det är ju super kul att åka och kolla o så. Men på matchen så ramlade jag och slog i svanskotan...så jag hade/har super ont och kände att jag inte ville följa med för att sitt på en träbänk eller stå i 100 timmar typ. Så jag stannade hemma och jag gjorde faktiskt lite LÄXOR...men mest youtube, jag tog faktiskt den bilden på min tekopp som jag tyckte såg lite trevlig ut😊. På kvällen så somnade jag tidigt för jag var superrrr trött, fast jag inte gjort något typ haha.


SÖNDAG

Mamma och jag bestämde att vi skulle åka till Västerås och shoppaaaa😊, jag har varit super taggad på att åka och shoppa skit länge nu asså. Så efter frukosten så åkte vi och det blev lite shopping på lager 157, rusta och eeehhh sen kommer jag inte riktigt ihåg vart vi var haha. Vill ni sen vad jag köpte eller är det helt ointressant?? Iallafall när vi kom hem så kollade jag och mamma på jackor som vi hade hemma och nu har jag 4 stycken vinterjackor😃haha skit braa. När vi satt och åt så kom moster, mosters man och mitt kusinbarn Leon, som tydligen heter pyssling haha, och hälsade på. Vi fikade och sen fick jag läsa saga för Leon, super mysigttt😊.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229