”INTE SOM DU TROR”

Hej Hej Heeej!

Det har varit en super rolig helg för mig😄. Jag har varit på KONFIRMATIONSLÄGER och det var super kul, jag konfirmerar mig för att det verkar skittt kul och för att här där jag bor så är konfirmation typ en grej. Jag och nästan igen annan som konfirmerar sig här är religös eller så. Många tror att det bara är kyrka kyrka kyrka haha men det handlar bara om gemenskap och om livet i princip, det är verkligen inte som man tror. Måttot eller vad man ska säga för konfirmationen är "inte som du tror" och så är det, jag har hört mycket om vad dom gör och hur det är så var det inte som jag trodde även fast jag visste ganska mycket. Det var BÄTTRE än jag trodde!

Det var ju läger i helgen😄vilket var super super kul var det. Vi var borta lördag till söndag på Hjälmargårdenoch jag bodde i en stuga med 9 andra tjejer som gick super braaa, vi gjorde MASSA olika saker, det var olika lekar, spel, grupp uppgifter, samarbetsövningar, bingo, "föreläsningar" och andra roliga saker. Dagarna gick super fort för att vi gjorde saker nästan hela tiden och jag försökte ta bilder och så men det var svårt för att jag han inte riktigt med och för att jag ville njuta av tiden där o inte springa runt och ta bilder, om ni fattar haaha. ...Men jag och några kompisar hade faktiskt som en lite photoshoot vid vatten på lördag kvällen/eftermiddagen, asssååå det var såå fint och bilderna blev också kanska väldigt bra😊. Jag vill tacka min kompis som agerade fotograf och som tog typ 2000 bilder<333

Förresten tycker ni om mycket bilder och lite text, lite bilder och mycket text eller ungefär lika mycket av båda?? Jag tycker om ungefär lika mycket av båda, kanske lite mera text ibland beroende på va det är för slags inlägg. Vad tycker ni?

Den fula skylten blev fin på bild haha.

Toan var ju också fin så vi behövde ta bilder där med ju haha

Hur härligt?!

Till och med bladen på marken var finaaa!

På kvällen vid vattnet när det var solnedgång<3

Simone <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229