Inte som du tror - Rättvik

HEJSAN (svejsan)!!

I helgen så var jag med konfirmationen i Rättvik. Vi var alltså där på läger som var jättekul, vi åkte på fredag eftermiddag och kom hem på söndag eftermiddag. Vi gjorde massa olika saker och helt ärligt så kommer jag bara ihåg att vi plockade sten och sjöng typ. Men vi gjorde massa andra roliga saker som jag inte kommer på nu *haha*.

När vi kom dit så var det snö...japp SNÖ. Här där jag bor så är det vår så jag hade inte planerat att ta med mig vinterkläder, för att jag hade inte direkt räknat med snö. Men det gick ju bra iallafall!

Vi var där samtidigt som en annan konfirmationsgrupp så vi gjorde några aktiviteter tillsammans, dom var dock typ 10 stycken och vi var typ 30 men det var kul ändå. Ni kan ju även se vårta schema för helgen och japp det var disco *haha*.

På lördag kvällen så var det disco med den andra gruppen och helt ärligt så var själva discot inte så kul. Men dom hade karaoke och det var SKIT KUL att lyssna på när andra sjöng, dock var det inte alls många från den andra gruppen med.

-------------------------------------------------------------------------------------

Det här var då min helg 3 dagar senare *haha*, men bättre sent än aldrig. Det är ganska mycket som händer i mitt liv just nu och i skolan så bloggen hamnar lite i kläm men som tur är det anat PÅSKLOV. Och sist så får ni vanligt inte glömma följa mig på Instagram som finns till vänster.

Ni får ha det så bra till nästa gång! Hejdå!<33

Simone <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229