Inte långt kvar nu, kämpa

Hej! Nu är det inte långt kvar, om bara några dagar så är det äntligen december och det betyder att det snart är jullov. Som jag har längtat efter jullov nu med alla muntliga nationella, prov och inlämningar i skolan. Alla lärare har en förmåga att sätt alla prov och inlämningar samtidigt och helst veckorna innan man slutar, både till jul och sommaren. Ibland undrar jag verkligen hur de tänker?! Men det kan jag inte göra något åt så det är bara att plugga på in i det sista och sen ta jullov, äntligen!

Idag så har jag blivit slagen i ansiktet av en innebandyklubba, väldigt skönt haha! Jag fick en kylpåse så det gick faktiskt bra och jag har inte fått någon bula. Jag hade även sista delan av mitt spanskaprov och jag hoppas att det gick bra, hörförståelse är inte riktigt min grej när det gäller spanska. Dom pratar ju så jäkla fort. Annars så har det varit en helt vanlig, inte så jätteroligdag i skolan:)

Här kan ni även se lite av min outfit som jag hade idag, lite old school inspirerad skulle jag säga. Men jag tänkte att jag skulle dela med mig av några av mina favorit jullåtar nu när julen börjar närma sig, och att plugga till julmusik kan jag rekommendera för det är inte helt fel heller:)

FAVORIT JULLÅTAR!

Last christmas - Wham!

Julen är här - Tommy Körberg, Sissel

Jingel bell rock - Bobby Helms

It's begining to look a lot like christmas - Bing Crosby

Kärleksvisan - Sarah Dawn Finer

Jul, jul strålande jul - Carola

Is the most wonderful time of the year - Andy Williams

Hej mitt vinterland - Lotta Engberg

Winter wonderland - Tony Bennett

Nu tändas tusen juleljus - Benny Anderssons orkester, Helen Sjöholm

Som sagt så är inte skolan över än så jag tycker verkligen att ALLA som går i skolan ska kämpa på nu i slutet innan vi tar lov, det är bara några veckor kvar!

/Simone

#christmastime #bestrofnouw

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Glöm inte hur j*kla grym du är som kämpat med skolan så, NJUT av lovet när det kommer!! KRAM <3nouw.com/emmaengstrom
simoneeriksson
simoneeriksson,
Tack så mycket fina du! Ha en bra fortsatt vecka nu<33nouw.com/simoneeriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229