Inga veckomål & november

Hej hej<33

November är över och december är redan här, det betyder att det är dags för nya mål! Den här månaden tänkte jag göra lite annorlunda och inte ha några veckomål utan istället fokusera på fler och större månads mål, för att helt enkelt prova lite nytt och se om jag kanske gillar det bättre? Och som vanligt om ni vill läsa mera om målen som jag hade kan ni hitta de här - klick.

Klarade ni något av era mål nu i november??

GÖRA KLAR LÄXORNA SAMMA DAG SOM JAG FÅR DOM!

Helt ärligt så klarade jag inte det här målet alls. Det är okej att inte klara alla mål men att man istället lär sig något utav det iallafall och jag kan säga att jag inte klarade målet beror på att jag var tvungen att prioritera det viktigaste i skolan. Om jag fick en läxa men hade ett prov dagen efter så valde jag ju såklart att plugga till provet och väntade med läxan tills efter, så jag gjorde ju allt men jag klarade inte målet.

VARA MED PÅ ALLA TRÄNINGAR!

Det här målet klarade jag utan problem! Nu under vintern så ha vi bara en träning i veckan ,fys, och jag tycker om att träna så det var egentligen inga konstigheter att vara med på alla träningar:)

VARA POSITIV & UPPEN FÖR NYA UTMANINGAR!

Jag skulle faktiskt säga att jag har klarat det här målet då jag har varit öppen för att prova nya saker och ta mig ann ny utmaningar eller uppgifter. Sen så kan det vara svårt att vara super positiv till ALLT men jag har ändå försökt att se det bra i det och att inte lägga ner å mycket energi på att klaga på saker som jag ändå inte kan göra något åt.

//Simone

#månadensmål

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229