I'M BACK HÖRNI!!

Hej Hej Hej!

24 dagar sen, 24 DAGAR! Det var 24 dagar sen jag la upp mitt senaste inlägg. För ca en månad sen så la jag upp "Det kommer att så stilla" och det är precis vad det har gjort här på min blogg. I inlägget skrev jag varför det skulle stå stilla och om ni vill läsa om det så kan ni bara skrolla ner till inlägget innan.

Under den här månaden så har det hänt en hel del och jag tänkte att jag skulle sammanfatta den här månaden. Ni kommer säkert att tycka att mitt liv är super tråkigt och ja det är inte så spännande *haha*, men jag kan tyvärr inte skriva allt som har hänt och därför så blir det ett kort inlägg. Men det här kommer alltså att bli slutet på pausen😊.

Jag har haft typ 8st prov, asså hör ni hur det låter. Jag har alltså haft två prov i veckan under en månads tid, men nu så är det över och jag har bara två prov kvar om någon vecka.

Jag har klippt av mig håret! Ja, jag har alltså klippt mitt hår till axlarna/nyckelbenen och det har varit ett av min bästa beslut.

Jag eller mitt lag rättare sagt har börjar träna tre gånger i veckan. Hur kul!

Det absolut bästa som har hänt under de här månaden är att...jag har köpt mina första BOOTCUT JEANS! Ni ba okej, men asså jag har letat efter sånna här jeans hur länge som helst och nu har jag äntligen hittat dom. Ni kan hitta dom HÄR .

Jag har köpt "Uggs" eller skor som ser ut som det iallafall. Ni kan hitta dom HÄR .

Jag har upptäkt att jag har en "sjukdom", det är ingen farlig sjukdom eller så men ändå.

Jag har börjat älska att lyssna på Tjuvjakt och Fricky!

Jag har börjat skriva "dagbok". Asså det är inte dagbok dagbok utan mer att jag skriver bästa saker med en person, mål, om jag stör mig på någon. Fattar ni hur jag menar? *haha*.


Det här var då lite som har hänt under den här månaden, som jag kan komma på iallafall. Ni får ha det så bra så ses vi och hörs vi!

Puss och kram skumbanan!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Välkommen tillbaka <3nouw.com/linndossing
simoneeriksson
simoneeriksson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229