I fas + inspiration = sant

Hej hej och HEJ!<33

Just nu kan jag slappna av för att i skolan så har det inte hunnit bli så mycket och jag har hur bra flow och super mycket inspiration men bloggen. Det är super kul!Det är såhär det ska kännas och vara, man ska inte vara stressad över allt utan man måste faktiskt få ta det lugnt och så. Jag tänkte dela med mig av lite tips så att man hinner allt och hammar i fas, eller iallafall så tänkte jag bärätta hur jag gjorde.

Men innan så tänkte jag dela med mig av ett litet citat som jag tycke sammanfattar min tips "We're gonna have fun in the sun, now that all the hard work, work is done". Och JA det kommer från High School Musical *haha*, men jag tycker att det är riktigt riktigt bra.

-----------------------------------------------------------------------------------

1. Gör det nu & inte sen!

Jag börjar med det viktigaste och det är att inte skjuta upp saker. Det är väldigt lätt att tänka att man gör det sen men om du tänker så tänk om. För att om du gör det sen så måste du göra det då, men om du gör det nu så behöver du inte göra det sen. Jag vet inte om ni hängde med nu? *haha*. Gör det nu och skjut INTE upp det.

2. Det blir kul :)

Ibland så hamnar man i faser då man inte tycker det är kul men det viktigaste är att fortsätta för att det kommer bli kul sen. När det blir kul sen så blir man så irriterad på sig själv för att man bara la av. Sen när det gäller skolan så kan jag inte säga att det blir kul att göra läxor, men när man väl börjar så blir man fast och fortsätter och helt plötsligt så han man gjort klart allt och kan chilla resten av veckan.

3. Mål & belöning!!

En bra sak för att bli motiverad till att skriva det där blogg inlägget eller att göra klart matte läxan är att sätta ett mål och sen ha en belöning. Det behöver inte vara ett stort mål utan det kan bara vara något för den saken och sen när man nått målet så får man belöningen. Sen tycker jag också om att sätta större och längre mål men också att ha några små mål på vägen, jag vet att det kan vara svårt att sätta ett mål men man kan ju ändra målet på vägen om det behövs.

-----------------------------------------------------------------------------------

Jag hoppas att ni tyckte tt något av min tips var liiite bra iallafall, om inte så är det så. Ha det bäääässttt! Så ses vi i mitt nästa inlägg eller i kommentarerna, Hejdåå!<33

@erikssonsimone

Simone <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229