Hur gick målen? vecka 44

Hejsan Hej!!<3 Nu har hela veckan gått och nu är det snart dags för nya mål och en ny vecka. Men nu så tänkte jag dela med mig av hur målen för den här veckan har gått. Om du missat vad mina mål var för den här veckan så klicka HÄR för att läsa mer om dom (när jag var yngre så tyckte jag att det var jättecoolt när folk skrev "klicka HÄR" och så kunde man trycka där, men nu får jag skriva så själv, hahah)

Iallafall mina mål och hur det har gått:)

Gå upp i tid och gå och lägga mig i tid. Jag måste faktiskt få säga att jag klarade det målet för att jag har vaknat vid 08.00 och sen så har jag gått och lagt mig innan 22.00. Dock så har jag legat vaken längre i sängen och kollat på serier till längre än 22 någon dag. Så tills nästa gån så kan jag tänka på att lägga mig i sängen tidigare så jag hinner kolla på serier innan jag måste sova.

Göra klart allt skolarbete. Lite kortfattat, men jag gjorde klart allt som behövdes göras klart och det som jag hade tagit hem. Jag gjorde till och med lite mera i något ämne än vad jag tänkte att jag skulle göra men då behöver jag inte göra det sen, så jag klagar inte haha.

Jag vill ändå säga att jag klarade båda min mål för den här veckan, dom var trotts allt inte jättesvåra eller komplicerade utan lite lättare mål. Men jag tycker att ibland så måste man ha lite lättare mål eller mål om ganska självklara saker som en liten påminnelse.

Men så ska jag göra en sista matte uppgift och sen så ska jag och min kära mamma baka. Jag tror att vi skulle baka skorpor och småkakor! gott:))

Simone <3

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Hoppas du har en supermysig söndag fining 💛🍂nouw.com/emmaakarlegrund
simoneeriksson
simoneeriksson,
Tack detsamma!<33nouw.com/simoneeriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229