HÖSTEN=BÖCKER

HEJ HEJ HEJ!

Hösten är ju VÄLDIGT MYSIG och att då läsa böcker på hösten är ju det ultimata😄. Men jag är en sån person som tycker att det är tråkigt att läsa böcker och jag har väldigt svårt att hitta böcker som jag tycker om. Jag tycker inte om att läsa fantasy böcker eller saker som inte kan hända eller som inte har hänt utan jag tycker mer om självbiografier och om sanna händelser. Jag har läst Therese Lindgrens första bok och Joakim Lundells första bok monster. Dom tyckte jag var riktigt riktigt bra faktiskt och det är sånna slags böcker som jag vill läsa.

Har ni några tips på liknande böcker??

Jag hittade den här boken här hemma som heter "Det är så logiskt alla fattar utom du" och den säkert är 5 år gammal haha, men som verkade vara spännande fast det inte riktigt är en sån typ av bok som jag brukar läsa. Som jag har fattat det så är det historia eller "saga" haha, det är alltså någon som har hittat på det och det är inte en riktig händelse som jag brukar tycka om att läsa om. Jag tror att det är någon slags "kärlekshistoria" och att man får läsa om hur båda personerna tänker och ur deras perspektiv helt enkelt.

Jag tänkte att jag skulle utmana mig att försöka att läsa ut boken innan november är slut, alltså typ en månad vilket är kort tid för mig att läsa ut en bok på haha. När jag (förhoppningvis) har läst ut boken i slutet av november så tänkte jag att jag skulle berätta lite om vad den handla om och om vad jag tyckte var bra och dåligt och sån där.

Nu är jag iallafall super taggad på att läsa den här boken!😄

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Lycka till med målet! Har tyvärr inga tips på biografier då jag inte läser sådana :/nouw.com/celinelundqvists
simoneeriksson
simoneeriksson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229