Helgens planer, kul kul⚡️

Hej:)) innan jag berättar om mina planer för helgen så måste jag bara säga att nu är det vinter på riktigt, fast det är en höst månad. Det snöade liksom igår!! så himla mysigt:) Men nu är det dags för att berätta om min (kanske inte jätteroliga) planer för helgen.

LÖRDAG: Idag så ska jag och pappa byta till vinterdäck på lilla Dorran (min moppebil) så vi får väll se hu det går. Sen så ska jag och min mamma försöka ta oss till Eskilstuna, för att jag hittade ett par skitsnygga skor men dom finns bara där dom går inte ens att beställa. Förutom det så ska jag väll försöka att plugga lite och checka av lite saker på mon to do list, som att laga ett örhänge kul;)

SÖNDAG: I morgon så är det julmarknad här i närheten som jag och några till från nian ska stå och sälja lite hembakt, jag tror att det kommer bli jättemysigt:). Jag ska stå med två av mina kompisar mellan 12-15 och sen så har jag faktiskt inga andra planer för söndagen eftersom jag ska vara där mitt på dagen. Men det är skönt att ha en dag utan mycket planer ibland också.

Under helgen så vill jag klippa mig! eller mamma ska klippa mitt hår. Jag har velat gjort det nu ett tag för att jag tycker mitt hår börjar bli lite för långt, haha, tro det eller ej. Men vi får se hur det blir med det men jag håller tummarna. Den här helgen blir nog inte mer spännande än det här, men helst så skulle jag vilja stanna kvar i sängen hela helgen och bara vila efter den här vecka! (ni kan läsa om min vecka här).

Ni får ha det så bra och NJUT av dagen för idag kan vara din bästa dag, det vet man aldrig!<33 HEJDÅ:)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229