Helgen = FANTASTISKT!

HEJJJ!

Förra helgen så var jag och mitt fotbolls lag i Sandviken och var med på Göranssons Cup! Det är en futsal cup, alltså fotboll inomhus, till och med Sveriges största. Det var första året som vi spelade futsal och vi var faktiskt ganska så bra. Vi spelade 3st matcher, två mitt på natten och en på eftermiddagen. Vi förlorade 2 stycken och vann en, men det var inte bara fotbollen som gjorde cupen fantastisk utan att vi umgicks och chillade hela dagarna i vårt klassrum. Eftersom vi spelade matcher så sent så kunde vi göra roliga saker på dagarna, vi gick en promenad till Ica och kollade inte Göranssons aren.

Det har varit lite ostabilt i laget på grund av massa olika saker. men under och efter cupen så har det verkligen känts stabilare. En av dom största anledningarna till varför det har varit lite ostabilt är för att vi inte har vetat hur framtiden ska se ut men nu så har vi diskuterat och kommit fram till lite olika saker. Tillbaka till cupen, det var två olika arenor den ena hade 2 stycken planer och den andra 7 stycken! Asså ja 7 stycken planer i samma lokal, Herregud!

Jag har inget mer som jag vill berätta om cupen, men nu känns det verkligen som om att jag är tillbaka och kommer att vara det ett tag. Hoppas jag. Glöm för gudsskull inte att följa mig på instagram @erikssonsimone.

Ha det så jäkla bra nu<33 Hejdå!

Simone <3

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Åh vilken underbar helg! Kramnouw.com/linndossing
matildardn
matildardn,
Åhh så kul! (:nouw.com/matildardn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229