Heldag på MoS & shopping

Hejsan alla finaaa!!

Igår så åkte ungdomsgården på min skola till Mall of Scandinavia, så jag och min kompis bestämde oss för att följa med. För att jag skulle inte ha gjort något annat på hela lovet ändå.

Bussen åkte 8 på morgonen så det var som att gå upp till skolan, eller vi gick ju faktiskt illl skolan *haha*. När vi kom dit så gick vi till lite butiker och jag blev inte ens förvånad av att vi gick till dom vanligaste butikerna som existerar. Runt 12 så gick vi till en lyx resturang, nej ni gick inte på det. Vi gick till MAX och åt! men man vet ju iallafall att man kommer få något som man tycker om. Efter vi hade ätit så fortsatte vi att kika i lite butiker, klockan så gick bussen hem.

Jag lyssnade såklart på podd när vi åkte buss! Vad annars *haha* och den här podden måste ni lyssna på. Den är sååå bra!

Vi passade såklart på att ta lite bilder! som vi brukar, eller jag brukar! Det fanns faktiskt några coola ställen där man kunde ta lite bilder!

Vit tröja // Leopard tröja // Tofsar // Scrunchie // Örhängen // Trosor

Allt som jag köpte har jag länkat till, ifall någon är intresserad av något som ni ser på bilden och det blev faktiskt inte så mycket eller något jättespeciellt. Jag hade tänkt att det här inlägget skulle komma ut tidigare idag men jag var på trafikskolan igen så ni får det nu istället.

Ni får ha det bäst så ses vi när vi ses!<33

@erikssonsimone

Simone <3

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Åh så mysigt!! Kramnouw.com/linndossing
simoneeriksson
simoneeriksson,
JA! det var det verkligen! Ha en fortsatt bra dag!<33nouw.com/simoneeriksson
Emma Engström
Emma Engström,
WOW så mycket snyggt verkligen! <3nouw.com/emmaengstrom
simoneeriksson
simoneeriksson,
Tack! Finaste du<33nouw.com/simoneeriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229