"GETTING BACK UP IS LIVING"

Hejj! Förra veckan hade jag inga mål men den här vecka så är det dags igen, det var på något sätt skönt att inte ha något mål men jag saknade det samtidigt. Det var liksom något som sakandes i min vardag, haha. Jag tänkte även dela med mig av två citat såhär en måndag morgon:) Om ni har något mål så dela jättegärna med er! <3


PLUGGA EN TIMME!

Mitt första mål för den här veckan är att jag ska plugga minst en timme om dagen, inte ett jätteroligt mål men välbehövligt. Jag brukar faktiskt plugga väldigt ofta nästa varje dag, men den här veckan och de kommande veckorna så kommer jag verkligen behöva plugga för det kommer komma ganska mycket snart. Därför tänker jag att jag ska börja i tid så jag förhoppningsvis inte behöver stressa sen!


PROVA EN NY SAK!

Något som jag också skulle vilja göra den här veckan är att prova en ny sak, jag vill alltså göra något som jag inte har gjort innan. Det kan vara en liten eller en stor grej det spelar ingen roll men jag vill testa något nytt för att få en ny erfarenhet och det är kul att testa nytt!


VARA UTE MERA!

Mitt sista mål är att jag ska försöka att gå ut mer under den här veckan. För jag har märkt att jag inte är ute så ofta som jag egentligen borde. Jag tror att jag kommer må bättre och få mer energi om jag är en liten stund varje dag, mitt mål är alltså att jag ska gå ut och göra något varje dag den här veckan :)

Dom här två (jättefina) citaten handlar om att det är OKEJ att må dåligt eller att inte känna sig på topp hela tiden, men att det som faktiskt räknas är när man kommer tillbaka! Det är viktigt att komma ihåg, alla är inte alltid på topp och mår bra men det kommer gå över och då kommer man tillbaka med en ny erfarenhet, energi och starkare än innan! Det behöver inte heller vara en jättestor grej som har hänt utan man kanske bara känner sig nere samtidigt som det också kan vara en stor sak som har gjort att man inte mår bra.

ALLT ÄR OKEJ!

Nu börjar det här inlägget lida mot sitt slut, så jag önskar er alla en fantastisk måndag och en bra start på den här helt nya och fräscha veckan, och kom ihåg att getting back up is living, haha! <333 glöm inte att följa mig på Pinterest där jag brukar uppdatera med olika citat:) @erikssonsimone.

//simone<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229