EN OVANLIG VECKA

HEJSAN!

Nu hörni så ska jag berätta lite kort om min vecka (förra veckan då) , jag kommer alltså sammanfatta dagarna så att det inte blir för långt och för att...jag inte kommer ihåg exakt allt jag har gjort den här veckan. P.g.a. att det är söndag nu när jag skriver det här😄. Den här veckan praoade jag på turistbyrån som var ganska roligt, inte det roligaste jag har gjort men det funka absolut.

En sak som jag har gjort varje dag den här veckan när jag bland annat har åkt buss och städat m.m är att jag har lyssnat på Alice och Biancas podcast. Jag ligger efter i avsnitten så jag har lyssnat på ungefär ett avsnitt varje dag och jag älskar deras podd ​haha😊​❤.

MÅNDAG

Jag började klockan 10:15 som var nice för det är ju alltid skönt med sovmorgon haha. Jag sluta 14:30, så dagen var väldigt kort men jag klagar absolut inte för att får sluta ganska tidigt😊. När jag kom hem så åt jag mellis och chilla lite, sen var det dags för att byta om och dra och träna. Jag kom hem någon gång vid 20:00, då åt jag mat och sen kolla jag på lite youtube, lite serier o.s.v. Efter 21:00 så somnade jag och då var den dagen slut.

TISDAG

Den här dagen började jag en timme tidigare, alltså 09:15, men det är fortfarande lite sov morgon för mig som annars börjar klockan 08:00 varje dag. Jag räkna lite saker och fixade bland broschyrerna, och jag slutade 14:30 som i måndags. På bussen hem så lyssnade jag såklart på Alice och Biancas podd😄, när jag kom hem så fixade jag mycket med bloggens design, pluggade lite och kollade på youtube tills jag skulle sova.

ONSDAG

Jag vakna och sen tog jag bussen klockan 09:00. Jag kommer inte ihåg vad jag gjorde på turistbyrån men det är inte så viktigt haha. Jag åkte som vanligt hem klockan 14:40 och när jag kom hem så var en kompis till min mamma hem hos oss med sina barn. Jag gjorde min FAVORIT smoothie och när jag hade druckit upp den så bytte om till träningskläder, och packade min tränings väska. Då hade träningen blivit inställd p.g.a. att det regnade jättemycket och för att många var sjuka. Det var super tråkigt att träningen blev inställd, men då passade jag på att ta lite bilder vilket var kul😄. Då var den dagen slut.

TORSDAG

Näst sista dagen på turistbyrån...tråkigt. Det blåste, var kallt. och regnade super mycket. Det var en väldigt lugn och det hände inte så mycket, men det är skönt med sånna dagar också. På bussen hem så la upp en av bilderna som jag tog tagen innan på Instagram (glöm inte att följa mig föresten) och jag lyssnade på podd på bussen SÅKLART. Jag kom hem fixa lite med bloggen, sen var det dags att sova.

FREDAG

Då var det dags för den sista praktik dagen. Innan jag slutade så fick jag en påse med lite saker i, vilken var såååå himla snällt att jag fick❤. Jag och några kompisar hade bestämt att vi skulle göra något efter vi slutat. Vi skulle träffas där dom praoade, för att jag slutade tidigare så jag skulle gå dit. När jag kom dit så blev vi bjudna på glass, vilket var super super snällt😊. Efter ett tag så tog vi bussen hem och när jag hade kommit hem, duschat och skulle sova så såg jag att matchen som vi skulle spela imorgon var inställd...super tråkigt.

LÖRDAG

Det skulle egentligen ha varit match men den blev inställd, så då passade jag på att sova lite längre. Jag följde med pappa och handlade, sen så åkte min mamma och min syster på teater med mina kusinbarn. Jag städa mitt rum och tvättade mina sminkborstar, för dom var så äckliga. På kvällen så åt vi TACOS! skit gott ju. Det blev att jag kollade på serier resten av kvällen, som vanligt haha.

SÖNDAG

Jag vaknade vi 07:00, förstår ni hur tidigt det är för att vara mig på helgen haha. Jag har skrivit detta blogginlägget och pluggat idag. Min gudmor har varit här och hälsat på, jag fick lite saker bland annat en sån här tavla som man nålar fast bokstäver typ. Det va super snällt och jag är jättetacksam för det jag fick😊❤. Det var det som hände.


Asså kolla mina strumpor, hur mysiga 😝. Vad tyckte ni om den här typen av inlägg??

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Vilken händelserik vecka! 😊nouw.com/elinm
feliciabeckius
feliciabeckius,
ÄLskar sockarna!!!nouw.com/feliciabeckius
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229