Bebis & seeen kväll

Hejsan svejsan!<3

Igår så började jag ju såklart dagen med att plugga och sen....så städa jag hela mitt rum! Asså jag verkligen STOR STÄDADE mitt rum! Så nu är det ren och fräscht. Sen på kvällen, vid halv 6, så åkte jag och min familj in till stan frö att vi skulle äta middag med våran kusin och hans familj.

När vi kom dit så hade dom dukat upp ost, kex och allt sånt som man har till. Jag är dock inte ett jättestort fän av ost och sånt, men det fans jordgubbar och vindrovor som jag åt. Men det ser ju såå sjukt gott ut! Min moster och hennes man kom också dit, vi blev bjudna på super goda drinkar. Det var Cola, sprite och kolanappar i tror jag och eftersom jag är 14 (snart 15) så fick jag en alkoholfri.

Såklart så tog jag ju lite bilder på barnet, japp jag kallar honom för barnet och jag vet inte varför men det har bara blivit så :)

Maten som vi blev bjudna på var super super god, så god att jag glömde ta kort på den. Helt ärligt så vet jag inte riktigt vad det var *haha*. Men det var som hamburgare blandat med tacos, det var liksom hamburgerbröd, guacamole, chips , ost, sallad och jag tror att det var chili (alltså köttet). Ni hör ju hur bra jag är på att förklara *haha*.

Till efterrätt så fick vi pollykladkaka med hallon, jordgubbar och grädde, det han jag iallafall ta kort på. Det var också super gott! Vi var kvar hos dom till halv 10, 10 någon gång, så när vi kom hem var jag riktigt riktigt trött och somnade direkt när jag la mig i sängen.

Det var min lördag det! Ni får ha det BÄST så ses vi nästa gång, Hejdå!<33

Simone <3

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Men så mys! Himla härliga bilder 😃idanilssonphoto.se
simoneeriksson
simoneeriksson,
Tack! Ja det var verkligen jättemysigt!<33nouw.com/simoneeriksson
AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
åh va mysigt 😃 nouw.com/angelicacarlsson
simoneeriksson
simoneeriksson,
Ja det var det verkligen!<33nouw.com/simoneeriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229