BEBIS & PLUGGISH

Hejjjj!

Min torsdag och fredag blev inte helt som jag hade tänkt, men det blev ändå riktigt bra iallafall *haha*. I torsdags så skulle jag egentligen träna och plugga men vi blev lite spontant barnvakter och min träning blev inställd. Så när jag kom hem så började jag med att plugga lite men jag han inte så mycket för att då kom pappa hem med lilla barnet *haha*.

Direkt när pappa kom hem så gick vi ner till Doriz och skulle byta blinkers relän, för att mina blinker funkar inte riktigt prima. Fast vi bytte relän så funkar fortfarande inte blinkersena till 100% men dom funkar mycket bättre än innan. Och vi ska få en ny spak till blinkersena så vi får se om det funkar bättre då.

Resten av den dagen så blev det inte så mycket mer än att vara barnvakt och leka med barnet (japp jag kallar honom för barnet). Jag tycker det är så himla roligt att titta på hur så små barn beter sig, för han kan göra så konstiga saker ibland. Han var kvar till 20 kanske och sen så tvättade jag håret som jag egentligen skulle ha gjort för 100 år sen, men bättre sen än aldrig *haha*

------------------------------------------------------

Fredagen! Min fredag har varit så himla chill. OJ OJ OJ. I skolan så skulle vi städa istället för första lektionen och sen på religionen så gjorde vi ett grupparbete. På svenskan så skriver vi faktatexter och sen hade jag hemkunskap där vi gjorde KLADDKAKA! Hur gott!? så det blev kladdkaka till lunch, kanske inte så bra men gott. Efter lunchen så hade vi musik och då ska vi skriva en egen låt och spela å massa sånt.

Vi har ändå jä*ligt kul i skolan, som bilden till höger så spelade vi in en tik tok *haha*. även fast skolan inte alltid är så rolig så gör vi det typ kul att gå i skolan. Nu ska jag iallafall äta lite mellis och jag funderar faktisk på att ta Doriz och dra till Donken eller Max för jag är jättesugen på pommes, det är helt sjukt.

Men nu ska jag iallafall käka lite och sen får vi se. Ni får ha det bra! HEJDÅ!!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Åh så mysigt att vara barnvakt! Kramnouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229