@ATT GÖRA PÅ SOMMAR KVÄLLAR

Hej hej och hej igen!

Snart så är det sommarlov för min del och nu så börjar det bli riktigt varmt ute. Det är liksom över 30°c utomhus! HELT SJUKT! Och eftersom skolan snart är slut och betygen redan är satta så finns det inga läxor som behövs göras och det betyder att jag kan hitta på saker med kompisar mitt under veckorna.

Ser ni, hur fint är inte det här!? Jag och några kompisar bestämde helt spontant för att åkte och bada (och sen så fikade vi också). Vi var där hela kvällen, det var verkligen så sjukt mysigt. Efter vi hade badat klart så bytte vi om och lånade cyklar av våran kompis som bor på landet där vi va och cyklade runt ute på landet. Jag tycker verkligen att sånna här spontana saker är så mycket roligare än när man har planerat allt.

Så om du har chansen dra ihop hela kompisgänget och dra och bada eller åk till något annat mysigt ställe för att umgås med varandra. Jag vill bara säga att om jag inte uppdaterar här i sommar så vet ni vart jag finns, sitter och fikar på den här bryggan *haha*.

Nu ska jag faktiskt iväg på ett studentfirande så jag måste fort byta om och göra mig klar för att åka. Men ni får ha det så bra och glöm inte att de minsta sakerna kan betyda mest. HEJDÅ! <33

Simone <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229