ÄNTLIGEN LITE JULKÄNSLA

Hej hej och återigen hej!

Nu är det 22 december och 2 fkn dagar kvar till självaste JULAFTON! Hur sjukt fort har inte tiden gått?? Tiden har gått för fort så att jag har inte haft någon julkänsla förens igår typ. Jag vet det är helt sjukt, jag brukar vara en sån som längtar efter julen redan i slutet av november, men nej inte i år gumman *haha*.

Jag tror att det beror på massa olika saker som jag tänkte rabbla upp 5 saker nu, för att jag har inget bättre för mig *haha*. Innan måste jag säga förlåt för att jag alltid skriver en bibel, men jag försöker att inte skriva så mycket men asså det går inte på riktigt.

Snö, alltså det har inte varit någon snö alls fram till typ måndags den här veckan. Eller det har väll snöat någon gång men då har det smällt bort typ direkt, men nu hörni så har snön legat kvar i typ en vecka och det har faktiskt snöat ännu mer!

Vi brukar ta fram granen (ja, vi har plastgran don't mind) i början av december men i år så tog vi fram den i torsdags. Jag vet jag vet helt sjukt *haha*, nej men i tog fram den väldigt sent.

Jag brukar vara en sån som älskar att köpa paket, eller julklappar i det här fallet, slå in dom och göra dom fina. Men något hände i år och vi köpte julklapparna sent och jag har inte orkat slagit in dom. Men igår så tog jag tag i det och jag ville bara slå in fler och fler julklappar. Jag sa till och med till mamma att jag skulle kunna slå in tomma kartonger och lägga under granen, då har det verkligen slagit slint i huvudet på gumman.

Den största anledningen är nog att det har varit såååå sjukt mycket i skolan den sista månaden och det har lett till att jag inte har hunnit tänka på något annat än skolan. Vilket är super tråkigt att skolan tar så mycket tid att man inte ens har tid att tänka på julen HALLÅ! *haha*

Den sista anledningen till att min julkänsla kom NU 2 dagar innan julafton är att tiden har på riktigt flugit fram. Det känns som att vi började skolan för typ 2 veckor sen och nu är det helt plötsligt jul.


Puss och kram alla snyggingar!!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Helt galet fort! Hoppas du får en fin jul 😍nouw.com/linndossing
simoneeriksson
simoneeriksson,
Tack! Hoppas din jul också blir fantastisk<33nouw.com/simoneeriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229