2 FÖRSTA DAGARNA I SKOLAN

Hej alla sötnosar! (nej inte igen, haha)

Tisdag eftermiddag och två skoldagar har redan gått, bara tre kvar den här veckan:) För två veckor sen så hade vi två veckors prao och sen var det bara en vecka i skolan innan det blev höstlov. Vi gjorde liksom inget vettigt den veckan i skolan eftersom det var höstlov veckan efter, så det blev nästan som att ha lov i 4 veckor mitt i terminen. JA TACK! Men nu är det ungefär sju veckor kvar till det är jullov och tills jullovet så är det inga andra lov (eller hur? ja) så det kommer kännas jättekonstigt att gå i skolan i sju veckor i rad.

Men något som är skönt med att vara tillbaka i skolan är att få tillbaka rutinerna, samma gamla vanliga rutiner. Jag älskar rutiner! Jag tror faktiskt att jag har lite annorlunda rutiner än dom flesta andra, iallafall på morgonen. För jag går upp på morgonen och gör mig klar, klär på mig, äter frukost och allt det. Sen när jag är klar så har jag ungefär 40 minuter som jag brukar plugga eller göra något annat. Men idag så råkade jag hälla ut min flaska med vatten över mitt skrivbord. Så min almanacka blev dränkt men som tur var så är det plast på framsidan så den klarade sig! Tur i oturen;)

Min favorit tröja! Snygg, stor, mysig och passar till ALLT!

Men jag tycker att det är skönt att slippa stressa och att faktiskt ha tid till annat på morgonen. det känns liksom som att dagen börjar redan hemma och då är jag redan igång när jag kommer till skolan. Hur brukar ni göra på morgonen??

Något som kanske inte är lika kul är att det snart är dags för dom muntliga nationella proven, så typ alla lärare har börjat prata om det HELA TIDEN! haha. Men det är ju något som måste göras så det är onödigt att ens lägga ner tid eller energi på att klaga, för det går ju faktiskt inte att ändra på det.

Såhär mörkt blir det typ klockan 16?! fast det är lite mysigt ändå:)

Simone <3

Gillar

Kommentarer

Jasmineivanoff
Jasmineivanoff,
Åh, vilka bra morgonrutiner du har! Här hemma sover vi alldeles för länge 😴🙈nouw.com/jasmineivanoff
simoneeriksson
simoneeriksson,
Haha, sova ut är också skönt😊<33nouw.com/simoneeriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229