10 SAKER JAG STÖR MIG PÅ

HEJ PÅ ER!😊

Jag har haft lite idé torka och jag har inte vetat vad jag ska lägga upp men jag googla runt lite (istället för att göra läxor haha😄) och då kom jag på att jag kan göra en 10 saker jag stör mig på . Jag tycker att det roligt när andra berättar vad dom stör sig på för att jag kan ofta känna igen mig i det mesta folk säger.

När jag satt och skrev det här så blev jag sååå irriterad för att det händer mig typ varje dag att någon gör så eller att det blir så. Här kommer iallafall 10 saker jag stör mig på....

1. När någon tycker att det är skit kul att man har fel eller något liknade och MÅSTE berätta för precis ALLA i närheten att man hade fel. Men det man gjorde fel är så litet att ingen bryr sig, det kan vara att man skrev ett i utan en prick och den tycket det är skit kul, skrattar och hela världen måste få veta det.

2. Smulor! smulor i i sägen när man ska sova...behöver jag än skriva något me😲.

3. När personer inte kan erkänna att den har fel. Om alla vet att den personen t.ex. räkna ut en uppgift fel men personen kan fortfarande inte erkänna att den hade fel utan måste typ "ja men jag såg inte att det stod att man skulle göra så, för så jag läste och förstod det så gjorde jag rätt...så jag hade rätt iallafall". Man ba ja med du hade fortfarande fel.

4. När man försöker att argumentera med någon och så börjar personen gå där i från och lyssnar inte på vad man säger. Man har liksom skit bra argument MEN då går bara personen därifrån och det är såå jä*la irriterande. Man har liksom byggt upp i huvet vad man ska säga men nej för den lyssnar inte.

5. När folk säger något men gör något helt annat.

6. Människor med större dubbelmoral än deras framtid haha. Nej men asså alla har väll dubbelmoral men vissa säger emot sig exakt hela tiden. Någon gräns måste det väll finnas tycker man väll?

7. När någon ska göra exat samma sak som en själv precis gjort, asså inget fel med att man vill göra lika men när man säger att den typ härmar eller gör nästan likadan så kan inte personen säga det utan säger typ "Va nej jag visste inte att du gjorde så, jag kom på det själv". Men man har ju sett att personen har suttit och kollat på vad man har gjort i typ 20 min, säg bara att du fick inspiration eller något. Det stör jag mig på såå sjukt mycket.

8. Lärare som tror att man har hur mycket tid som helst efter skolan, dom tror att man sak hinna göra 57 st läxor till dagen efter och plugga till 8 prov på två dagar. Man har ju andra saker som man måste hinna med också, det kan bara vara att städa sitt rum typ.

9. Folk som skriver G/K eller Gilla och kommentera under sin inlägg på Instagram. Asså man gillar väll om man vill eller kommenterar om man vill, det hjälper inte att det står det!

10. Hat och människor som bara vill förstöra för andra...

Det var alla saker för den här gången och skriv om ni också stör er på något av det här. Så ses vi, TJARÅ!

Följ mig på instagram.

Gillar

Kommentarer

megkaup
megkaup,
vad fina bilder på dig! håller med om de flesta punkterna, särskilt nummer 1 🙈nouw.com/megkaup
simoneeriksson
simoneeriksson,
Tack<3 Ja så sjukt irriterande!nouw.com/simoneeriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229