Header

Tillsammans är vi starkare

I samarbete med Aveo


Vi har inte haft en taklampa i vårt kök på över 1 år nu.. Jag tog bort den vi hade för jag gillade den aldrig riktigt, eller jag fick den inte bara att kännas rätt. Länge har jag sökt en ny lampa och så hittade jag denhär på Aveo som ger ett sjukt mysigt sken! Är helt förälskad i lampan! Varje morgon när jag sätter på den ser hela vårt kök så inbjudande och värmande ut <3

Ni kan kolla in lampan HÄR , finns i flera olika färger!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den vackra vardagen


Igår fick jag och Nika äran att vara med då tjejerna bakom Ekta Salon ingvide sin nya frisörsalong! Där var tal, skumpa, småplock och trevliga människor! Vi hade super trevligt och glömde bort tiden då vi skulle vidare på middag till våra vänner :) Stort lycka till tjejer! Jag kommer säkert förbi när jag behöver få mitt hår fixat :)


Öppet hus 1.11 kl. 10-18! 

På onsdag kan ni åka förbi Ekta Salon , de kommer ha öppet för allmänheten hela dagen med invigningskaffe och småplock, plus utlottning av klipp och färgning!

Likes

Comments

Den vackra vardagen


Vaknade tidigt idag, Nika for iväg på brandkårskurs dag 2 av 3 och jag tände eld i spisen och gosade ner mig i soffan med Sam. Jag har druckit kaffe och läst bloggar. När det blev lite ljusare ute har jag fotat lite samarbeten och snart blir det en promenad med Sam i regnet. Ikväll ska vi på invigning av Ekta Salon och sedan på middag med vänner <3


Likes

Comments

Den vackra vardagen, Tillsammans är vi starkare

I samarbete med Ekta salon


Idag efter jobbet hade jag tid att fixa håret, aka barret. Mitt hår är i hemskt dålig skick så Sara gjorde en vårdande inpackning åt mej och jämnade topparna. Då håret börjar må bättre ska vi köra mer - då blir det färg och klipp!

Idag var första gången jag besökte Saras och Emmas satsning, en egen frisörsalong- Ekta salon! Ni måste åka dit, så jäkla fin inredning och trevliga brudar <3 Ska dit på deras invigning på lördag så ni får mer bilder och mer info om stället efter det! stay tuned ;)


ekta salon

HÄR bokar ni tid till dem <3

Likes

Comments

Den vackra vardagen


Har haft flera härliga lunchen inbokade de senaste dagarna! I fredags lunch med Sofia och Charlotta, i lördags långlunch med Nina och idag lunch med Anna! Borde bli bättre på att boka in lunch med vänner, alla har så fullt upp alltid så man hinner sällan träffas så en lunch för att catcha up är ju perfekt!


Likes

Comments

Instagram@simoneenvall