Header

Bröllop - Förlovning, Den vackra vardagen

Hittade våra servetter från vår förlovningsfest idag och ett litet lyckorus gick igenom min kropp <3

DSC 0001

Jag storstädade lite idag som tänkt och Älva gick med mig hela tiden och kollade vad jag gjorde. 

DSC 0007

När Nika sedan kom hem lade vi oss på soffan och hade en liten Älva som var livrädd för en fluga så hon kröp runt på oss och gömde sig. 

DSC 24S

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den vackra vardagen

DSC 0059

DSC 0060

DSC 23

Så igår en söndagkväll när man inte gör något hade vi från jobbet bokat in en tasting åt oss själva. Vi vill lära oss allt man kan om ölen vi säljer så vår bryggmästare kom och berättade, visade och lärde oss. Väldigt intressant kväll och iaf jag fick nog upp ögonen för lite andra sorter än de jag fastnat på från förr! Kul också att lite höra om uprsprunget och tillverkning!

DSC 0062

DSC 18

S

 

 

 

Likes

Comments

Den vackra vardagen

DSC 0031

DSC 15

DSC 0035

DSC 0041

DSC 0044

DSC 0045

DSC 0056

DSC 0057Vår helg har varit riktigt lyckad! På lördag morgon gjorde jag och Nika en stor brunch, vi tog lite skumppa för att fira vår årsdag och att det var villavslutning och att det är 1 år tills vi gifter oss. Fanns mycket att fira :) Mamma, pappa, Janine och Koffe kom sedan över också på lite skumppa och sedan kaffe:) Sedan blev det bastu, bad, fixade middag och åt gott. Vi spelade spel och drack gott till sent på kvällen! Idag kom sedan våra vänner körande med båt till oss på plättkalas! Väldigt bra helg med andra ord :) Nu tagga till för en jobbvecka!

S

 

 

 

Likes

Comments

Instagram@simoneenvall