Header

Den vackra vardagen

DSC 0399

Hej nu är jag här! Har inte varit närvarande här nu på en tid men bloggen har rullat av sig själv ser jag som tänkt:) Jag mår verkligen super, känns helt otroligt allt! Hade väldigt ont i ögonen efteråt, vilade och Nika skötte om mig och sedan halv 2 bara poff så var all smärta borta! Så SKÖNT! då valde jag att fortsätta vila och ha ögonen slutna till ca kl 16 då jag började röra mig och Nika hämtade mat och jag kunde se på tv och gå runt hemma :) Såg redan då hur bra som helst! Såklart lite suddigt och inte helt hundra men ändå, behövde inga glasögon!

DSC 0394

Jag var idag på återkontroll och jag hade så mycket tårar och gegga i ögonen att mina ögonfransar tagit ihop och kliade så fick vätskor att putsa försiktigt försiktigt med. Får inte gnugga eller röra ögonen alls egentligen. 

DSC 0400

Snyggaste ögonkopparna jag sover med :D Får inte i misstag klia mig i ögonen heller på natten så måste sova med dessa 2 nätter :D Nika skrattade gott åt mig igår när han tejpade fast dem åt mej!

DSC 0401Så jag är igång och nöjd! Ser idag lite suddigt på ena ögat men de sa det var normalt för det ögat visade sig vara mycket mer svullet än det andra! På det andra ser jag så gott som perfekt! Försöker att inte vara så mycket på datorn idag heller, märker att när jag ser på texter på nära håll (datorn) så börjar ögonen kännas som om dom går i kors och texterna är suddiga och får inte fokusera synen för mycket vilket man ju gör när något är suddigt :) 

Måste också tacka Memira för världens bästa service! Har aldrig varit med om trevligare och snällare personal, inge sjukhuskänsla, hemtrevligt och mysigt ställe och så omtänksamma! Älskade det <3

S

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vi fick ett presentkort till Skultuna i förlovningspresent och jag är sååå sugen på denna fina bricka! Måste bara kolla med Nika vad han skulle vilja ha för presenkortet om han går med på det jag vill ;)

96 e

S

Likes

Comments

Den vackra vardagen

Är ett tidsinlägg detta men jag fixade en ljudbok åt mig innan operationen, gone girl! Visste att det skulle bli många timmar efteråt då man bara ska ligga och blunda.. Verkligen en bra grej! Lite dyrare ju nog än vanliga böcker och e-böcker (som jag gillar!) men användbart. Ska nog ha fler såna i sommar, bara ligga i solstolen och lyssna på en bok :)

DSC 0372

DSC 0373S

Likes

Comments

Den vackra vardagen

Hej Niklas är, har idag varit med Simone på operationen. Allt har gått bra, hon hade väldigt ont och tungt några timmar efteråt men nu börjar hon vara sig själv igen. Nu är det bara vila och lugn och ro som gäller.

DSC 44Här ska hon just in på operationen

Väl hemma var hon väldigt ljuskänslig och ville bara ligga och vila och ha det så mörkt det bara gick. Älva var lite fundersam vad det var för fel på matte. La sig nära och när hon inte fick uppmärksamhet av Simone kom hon till mig och ville leka och gosa.

DSC 0390

DSC 45

Simone uppdaterar nog säkert senare då hon känner för att sitta vid datorn.. Ska väl inte anstränga ögonen nu något extra! Hon hälsar hon har några tidsinställda idag och imorgon så det kommer rulla som vanligt och så ska hon själv fixa ett inlägg imorgon.Sevendays var också på plats och fotograferade och interjuade Simone så ni kommer säkert få läsa någon artikel om allt snart!

 

Niklas

Likes

Comments

Instagram@simoneenvall