Header

Den vackra vardagen


Nu väntar vi på att våra vänner Nina och Linus ska få sin bebis! Träffade Nina i tisdags för lunch på Raawka! Beställde för en gångs skull från deras vanliga meny och inte lunchmenyn. Jag var väldigt nöjd med mitt val, sååå gott!

Trevlig fredag till er alla btw! Igår tog vi bastukväll och ikväll ska vi bara bädda ner oss i soffan och värma oss från brasan. Har verkligen varit kallt ute i veckan! Nästa vecka är det sportlov men både jag och Nika kommer jobba som vanligt hela veckan. Vi sparar vår ledighet till påsken då det blir grancan med familjen!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den vackra vardagen, Tillsammans är vi starkare

I samarbete med MarimekkoVaasa


I helgen efter Bothnia Beerfest hade vi bokat in brunch med tjejerna <3 Jag hade fått låna hem från Marimekko i Vasa deras nya vårkollektion! Så sjukt kul samarbete, jag älskar att få samarbeta med alla våra fina butiker här i regionen <3 Linda som är butikschef på Vasabutiken visade och berättade åt mej om Unikko - alltså det blommiga mönstret som vi alla kopplar till Marimekko. Det intressanta som jag fastnade för var då Linda berättade att hon märkt i Vasa är vi mer intresserade av de andra mönstren än just Unikko! Vilket jag ju måste erkänna jag själv också faller inom ramen för, jag har ju själv det svarta mönstret ni ser på bilderna. MEN det nya Unikko i beige, vitt och ljusblått är ju för härligt <3 Jag blev själv helt förälskad i det och tycker det fungerar perfekt att kombinera med mitt svarta jag redan har! Eller hur?!Vi började med lite skumpa, eftersom vi firade en förlovning <3 Dagen efter alla hjärtans dag fick vi ett efterlängtat whatsapp från vår vän att de hade förlovat sig på vändagen! Jag blev så glad för deras skull!Vi körde knytkalas stil som vi brukar, alltid bäst så behöver ingen stressa ihjäl sig för att få allt fixat :) Den fina buketten var den jag fick av Nika till alla hjärtans dag, tyckte den passade perfekt i Marimekkovasen Urna ! Satte också en liten blomma i den lilla vita! Tyckte det passade så fint <3


Likes

Comments

Den vackra vardagen


Vilken helg vi haft! Hade så rolig på jobbet på fredag och lördag, verkligen ett super event på Bock's! Vår Bothnia Beerfest blev större än ifjol och alla var så nöjda och vi är så glada :)

Jag tog några bilder från eventet men de blev nog inte alls så bra som jag hoppats och jag har så svårt att publicera bilder jag inte är nöjd med så ska se om Malin hade några finare bilder från helgen på sin kamera så kan jag visa dem :) återkommer!

Idag kom vännerna över, Jenny var här från Helsingfors så vi ville så gärna få ihop en träffis :) Alltid trevligt att få ihop en träffis, och nu har vi flera nya medlemmar i gänget som tar allt fokus <3 Söta Valdine!


Likes

Comments

Tillsammans är vi starkare

​I samarbete med Little Room


Ni minns jag skrev ett inlägg om Washologi, här kan ni läsa det, och nu har Little Room rabatt (om ni nämner mitt namn!) -20 %, skynda och fynda från idag och över helgen! Ni hittar Little Room på Handelsesplanden 18! Säg hej till Pernilla från mig ;)


- 20 % rabatt på Washologi!

​Ni hittar Little Room på insta @littleroom_vasa

Likes

Comments

Den vackra vardagen


Hade en urmysig kväll igår med Nika <3 Jag hade en liten present åt honom och ha kom hem med en stor urfin bukett (inte med på bild) och så gjorde vi fondue och drack vin :)

Idag körde jag en 10 timmars på jobbet och jag tror även fredag och lördag kommer bli 10 timmare.. men jag är SÅ taggad för Bothnia Berest! Ska bli super roligt, även om det är jobb är det väldigt roligt jobb :) Är någon påväg?! Skulle vara roligt att se lite bekanta där!


Likes

Comments

Instagram@simoneenvall