Nye køb til lejligheden 🖤

Hey folkens & velkommen tilbage på min blog.

I dag vil jeg lave mit første indlæg, som skal omhandle nogle af vores nye køb til lejligheden. Jeg har udvalgt nogle af de ting jeg føler i ville synes var spændende at se, i forhold til indretning. Vi har også købt en masse røvsyge "praktiske" ting til lejligheden, men det tænker jeg ikke er super ophidseende at vise jer. Så her kan i få et lille indblik i nogle af de ting vi har købt, som jeg selv er MEGA begejstret for😱 Jeg selv har i løbet af de sidste to år, gået og samlet en masse ting sammen til et kommende hjem - men da de her ting er pakket ned i flyttekasser, er det først nogle ting i vil blive præsenteret for når vi er landet i lejligheden (Men glæd jer!)

Da jeg stadig ikke er super rutineret til at lave indlæg med links og sådan endnu, vil jeg gøre det på en lidt anderledes måde:

1. Øverst i venstre hjørne: Le creuset hvidløgskrukke i råhvid - som jeg har fundet i den lokale genbrug til 50kr (SAY WHAT) Jeg elsker loppefund & besøger altid den lokale genbrug en til to gange om ugen, hvor jeg efterhånden har lavet nogle ret vildt køb.

2. Midten til venstre: Smeg brødrister (to skriver) & elkedel - Disse er købt på Imercos hjemmeside, hvor der lige nu er en del penge at spare. Gav 1600kr for begge ting & sparede derfor 900kr - mega fedt! Jeg har altid synes at Smeg har et super lækkert design til deres køkkenudstyr, så disse to har jeg set frem til at købe. Kan slet ikke vente med, at se dem i en helhed i vores lille nye køkken.

3. Nederst i højre hjørne: Pols Potten lysestager (den lille & mellemstørrelsen) - Disse to er købt på Illum Rooftop & er nogle lysestager jeg faldt pladask for første gang jeg så dem. Så snart vi fik endeligt svar omkring lejligheden var vores, var det det første jeg gjorde, at tage derind og købe dem begge. Jeg havde egentlig tænkt vi skulle have haft de to store, men da vores lejlighed ikke er verdens største, synes jeg den lille & mellem passede bedst ind! Jeg har en kæmpe kærlighed til messing & guld, så det kommer til at være en rød tråd i stilen i vores lejlighed. Jeg tænker, at de enten skal stå på vores kommende spisebord eller sofabord (når vi lige har fundet det). Den lille lysestage koster 450kr & den mellem 700kr.

4. Øverst i højre hjørne: Pindsvinekande 2L i lyserød - Den her har været over alt på Instagram den seneste tid & da jeg har en kæmpe forkærlighed for lyserød, så jeg måtte bare eje den her! Den er købt på Colorfulliving. dk & koster 695kr. Jeg har nemlig en idé om at vi skal have et KÆMPE vitrineskab i stuen, hvor alle vores flotte glas & porcelæn kan stå & pynte.

5. Midten til højre: Bitz bestik i stål - Jeg har samlet på Bitz, det farvede stel de sidste to år & synes virkelig deres design er råt & stilet, når man dækker et flot bord. Derfor har jeg længe ledt efter et flot bestiksæt i stål, da vi allerede har et sæt i guld (men jeg gerne vil have i stål også) & så faldt vi over dette bestiksæt fra Bitz. Sættet er købt på CC-Isenkram til 339kr, hvori der indgår 4xknive, 4xgafler, 4xspiseskeer & 4xteskeer. Vi har købt tre sæt, så der er fuld opdækning til 12 personer.

6. Nederst i højre hjørne: Ib Laursen termokande med flet 2L - Den her har jeg glædet mig til at vise jer - jeg synes nemlig selv det er den fineste termokande (forstiller mig allerede, at vi har vores venner/familie på besøg til kaffe & kage & kaffen bliver serveret i denne). Kanden er købt i Notre dame & koster 429kr.


Håber i synes om indlægget & jeg glæder mig til at opdatere jer mere flere boligting - når vi når så langt☺️

Kæmpe knus Simone B❤️


Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229